Magor Csibi, Partner/ Head of Leadership & Culture Practice la Trend Consult a fost acceptat în Forbes Business Council.

BUCURESTI - 24 aprilie 2023

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate, HR

Forbes Business Council este o comunitate exclusivistă dedicată antreprenorilor si liderilor de succes din domeniul afacerilor.

Magor Csibi, Partner, H/O Leadership & Culture Practice

Magor Csibi, Partner, H/O Leadership & Culture Practice

 Invitația de a face din Forbes Business Council mă onorează. Este o recunoaștere importantă a expertizei noastre pe leadership și o mare șansă de învățare. A fi în cea mai importantă comunitate de lideri globali îmi dă oportunitatea de a avea acces la perspective foarte diferite de ale mele. Sunt încântat! 

Magor Csibi

Magor este un consultant cu experiență în proiectele legate de cultură organizațională și leadership. Lucrează cu echipe de board, lideri de companii și antreprenori pentru analiza și îmbunătățirea actului de leadership. El ajuta echipe diverse pentru a conștientiza importanța autenticității și a factorului uman în procesele de business.  

Forbes Business Council este o comunitate exclusivistă dedicată antreprenorilor si liderilor de succes din domeniul afacerilor. Aceasta este accesibilă doar prin invitație și reunește membri de elită din întreaga lume, oferindu-le oportunități de creștere și networking.

Magor a fost examinat și selectat de către un comitet de selecție pe baza profunzimii și diversității experienței sale. Criteriile de acceptare includ un istoric de impact pozitiv în măsurătorile de creștere a afacerilor, precum și realizări personale și profesionale și distincții.

"Sunt onorat să îl primim pe Magor Csibi în comunitatea noastră", a spus Scott Gerber, fondatorul Forbes Councils, colectivul care include Forbes Business Council. "Misiunea noastră cu Forbes Councils este de a aduna lideri experimentați din fiecare industrie, creând o rețea cu capital social curatoriată, care ajută fiecare membru să se dezvolte profesional și să aibă un impact și mai mare asupra lumii afacerilor".

Ca membru acceptat al Consiliului, Magor are acces la o varietate de oportunități exclusive concepute pentru a-l ajuta să ajungă la influența profesională maximă. El se va conecta și va colabora cu alți lideri globali respectați într-un forum privat și va participa la evenimente organizate exclusiv pentru membri. Magor va fi de asemenea invitat să lucreze cu o echipă editorială profesionistă pentru a-și împărtăși expertiza în articole originale de afaceri pe Forbes.com și să contribuie la sesiunile de întrebări și răspunsuri publicate alături de alți experți.

“Invitația de a face din Forbes Business Council mă onorează. Este o recunoaștere importantă a expertizei noastre pe leadership, pentru că o bună parte din ce știu despre leadership și cultură organizațională, am învățat de la Trend, prima dată în calitate de client, apoi ca membru al echipei. Și mai important însă, invitația este o mare șansă de învățare. A fi în cea mai importantă comunitate de lideri globali îmi dă oportunitatea de a avea acces la perspective foarte diferite de ale mele și de expertiză de top din toate domeniile și țările. Sunt încântat!” a declarat Magor Csibi, Partener, Head of Leadersip & Culture Practice la Trend Consult.

Forbes Councils este un colectiv de comunități cu acces exclusiv prin invitație, create în parteneriat cu Forbes și experți în crearea de comunități care au fondat Consiliul Tinerilor Antreprenori (YEC). În cadrul Forbes Councils, proprietarii și liderii de afaceri excepționali se adună alături de oameni și resurse care îi pot ajuta să prospere.

Mai multe despre Forbes Councils la forbescouncils.com

Mai multe despre Trend Consult la trendconsult.eu

Despre Trend Consult

TREND CONSULT este o companie antreprenorială romanească dedicată oamenilor cu mentalitate de creștere care doresc să trăiască diferit și să aibă impact în societate. Prezentă în piață de consultanță din anul 2000, compania ajută oamenii să se schimbe în bine, oferindu-le programe de invățare relevante.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/trend-consult4/magor-csibi-partner-head-of-leadership-culture-practice-la-trend-consult-a-fost-acceptat-in-forbes-business-council