Trident si Henkel & Schwarzkopf te trimit la Disneyland!

Sibiu - 6 iunie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Trident, operatorul lantului de super si hypermarketuri cu acelasi nume, organizeazã pe tot parcursul lunii iunie tombola „Trident si Henkel & Schwarzkopf te trimit la Disneyland”. Premiul cel mare constã
într-o excursie de patru persoane, timp de patru zile, la Disneyland Paris.

Pentru Trident, copiii sunt foarte importanþi. Tocmai de aceea, în toate magazinele Trident, Ziua Copilului si întreaga lunã iunie sunt sãrbãtorite cu mult fast si bucurie, în încercarea de a crea momente de vis pentru toti micutii sositi la cumpãrãturi alãturi de pãrinti. În fapt, Trident este singurul retailer de pe piata româneascã detinãtor al unui brand dedicat exclusiv celor mici, acesta fiind Trident Junior. Sub „umbrela” Trident Junior, actiunile destinate copiilor sunt tot mai frecvente si de amploare, multe dintre ele devenind deja traditionale pentru comunitãtile în cadrul cãrora activeazã Trident.

Editia 2008 a Zilei Copilului la Trident a stat sub semnul competitiilor sportive desfãsurate în aer liber, un bun prilej pentru cei prezenti de a face miscare, de a lega noi si noi prietenii, dar si de a câstiga nenumãrate surprize: biciclete, role, baloane, jucãrii, dulciuri, sucuri, precum si diplome de participare emise de Trident Junior.

În luna iunie, Trident alãturi de Henkel & Schwarzkopf vor trimite la Disneyland Paris o familie cu doi copii care vor avea ocazia sã petreacã 4 zile de vis în tara prichindeilor fericiti. Accesul în concurs este liber tuturor celor ce în perioada 01.06-30.06.2008 achizitioneazã din magazinele Trident produse de minim 40 RON si cel putin un produs Henkel & Schwarzkopf.

Despre Trident Trans Tex

Trident este operatorul celui mai mare lant de super si hypermarketuri cu capital 100% autohton, având în prezent locatii deschise în Medias, Deva, Sfântu Gheorghe, Sibiu si Alba Iulia. Planurile de extindere pentru 2008 vizeazã deschiderea a douã noi supermarketuri si inaugurarea unui complex comercial cu o suprafatã aproximativã de 21.000mp, localizat în partea de vest a orasului Sibiu. Acesta va include si cel mai mare hypermarket al retelei Trident, cu suprafata de 7000mp.
Adela Vinereanu
0726.111.848
adela.vinereanu@trident.com.ro