Trilex Consulting devine E.E.P. (Endorsed Education Provider) al the International Institute of Business Analysis

BUCURESTI - 27 mai 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Bucuresti, 28 mai 2008 – The International Institute of Business Analysis a acordat companiei Trilex statutul de E.E.P.(Endorsed Education Provider) Aceasta atestare a fost acordata ca urmare a recunoasterii calitatii programului de training Business Analysis – Analiza si Managementul Cerintelor in Proiecte si a profesionalismului cu care acesta este sustinut de catre trainerii Trilex. Rezultatele acestei evaluari riguroase confera Trilex rolul de furnizor unic de solutii de training acreditate international pentru Business Analysis in Romania si pozitioneaza compania in cadrul grupului restrans de doar 79 membri E.E.P. (Endorsed Education Provider) IIBA din intreaga lume.

Trainingul Business Analysis - Analiza si Managementul Cerintelor in Proiecte este singurul produs de pe piata romaneasca de training ce ofera companiilor cele mai moderne instrumente si metodologii pentru derularea unor proiecte de succes prin obtinerea unor cerinte de proiect clare si complete. Acest training este aliniat la standardul Business Analysis Body of Knowledge® (BABOK®) propriu IIBA.

Trilex, devenind IIBA Endorsed Education Provider, a obtinut o a doua recunoastere oficiala a calitatii programelor sale si a inaltului profesionalism al trainerilor sai, dupa atestarea sa ca RE.P.(Registered Education Provider) PMI in luna martie 2008. Construind pe experienta a peste 1500 persoane pregatite in domeniul managementului de proiect, Trilex isi asuma un efort continuu de a mentine si creste calitatea actuala a programelor de training din oferta sa.

Statutul de Endorsed Education Provider permite companiei Trilex sa acorde cursantilor sai de la trainingul Business Analysis – Analiza si Managementul Cerintelor in Proiecte diplome de participare recunoscute la nivel international ce atesta absolvirea celor 21 ore de pregatire teoretica necesare in procesul de certificare Certified Business Analysis Professional™ (CBAP™).