Alexis Bonte este noul acţionar majoritar al Trilulilu

Cluj-Napoca - 14 mai 2008

Comunicat tip General in IT&C

La 5 luni de la intrarea sa în acţionariatul firmei, investitorul francez Alexis Bonte devine noul acţionar majoritar al Trilulilu, platforma românească de sharing (partajare de fişiere video, imagini şi audio)

Site-ul românesc de sharing Trilulilu a anunţat astăzi vânzarea pachetului majoritar al companiei către omul de afaceri de origine franceză Alexis Bonte, care deţinea până nu demult un procent de 10% din acţiunile Trilulilu.

Prin intermediul unui vehicul de investiţii deţinut de familia sa, dl.Bonte a făcut o nouă investiţie în valoare de 300.000 Euro în Trilulilu, achiziţionând totodată un pachet de 41% din acţiuni, pe baza unei evaluări de 2,5 milioane Euro a proiectului. Astfel, Alexis Bonte devine noul acţionar majoritar, deţinând 51% din companie. Trilulilu va funcţiona în continuare sub forma juridică de S.A.

Alexis Bonte se va alătura board-ului Trilulilu în funcţia de preşedinte, aducându-şi aportul pe partea de business şi strategie de dezvoltare a brand-ului, echipa executivă rămânând neschimbată : Sergiu Biriş - Director General (a.k.a. Crocodilu’Şef) şi Andrei Dunca - Director Tehnic (a.k.a. Crocodilu’ Tehnic).

“Lansarea de luni, 12 mai, a noii versiuni a site-ului, care conţine multe funcţionalităţi noi cum ar fi playlist-ul sau posibilităţile diverse de socializare, a fost un pas de bază pentru viitorul Trilulilu. Resursele adiţionale pe care le primim acum ne vor permite să consolidăm dezvoltările tehnice, investind totodată în creşterea brand-ului şi a platformei în sine. În acelaşi timp vom putea oferi servicii mai bune comunităţii de utilizatori şi dezvolta în continuare proiectul pentru ca Trilulilu să devină site-ul numărul 1 din Internetul românesc”, declară Sergiu Biriş, Crocodilu’Şef.

Alexis Bonte spune: “Trilulilu a avut performanţe peste aşteptări, obiectivul investiţiei noastre iniţiale fiind ca proiectul să devină unul din top 5 în România până la finele anului 2008. Acest obiectiv a fost deja atins, întărindu-ne astfel încrederea în puterea echipei şi a brand-ului în sine. Pe termen lung, Trilulilu are potenţialul de a deveni site-ul numărul 1 în România, şi am decis astfel să investim resurse adiţionale pentru a-l ajuta să atingă acest nou obiectiv.”

Despre Trilulilu S.A.

Despre Trilulilu

Trilulilu este primul site românesc de sharing (partajare de fişiere video, imagini si audio). Site-ul a fost lansat oficial în 22 ianuarie 2007. Trilulilu promovează spiritul de gaşcă, prietenia şi flexibilitatea, în opoziţie cu atitudinea de corporaţie specifică altor site-uri de profil.

Utilizarea Trilulilu este gratuită, oricine putând să se înregistreze foarte rapid.

Prin intermediul Trilulilu utilizatorii pot:

•Face upload, adauga tag-uri şi transmite fişierele lor oriunde în lume
•Comenta şi vota fişierele adăugate de restul utilizatorilor
•Urmări mii de alte fişiere publicate de către ceilalţi membri
•Cunoaşte noi prieteni cu interese comune
•Comunica datorita mesageriei interne
•Crea grupuri în care să interacţioneze cu alţi utilizatori cu interese comune
•Participa la concursurile organizate de Trilulilu
•Personaliza şi imbunatati experienţa lor pe site prin intermediul uneltelor pe care Trilulilu le furnizează
•Integra fişierele în site-urile sau blog-urile lor personale
•Avea propria emisiune sau show online

Trilulilu are momentan o comunitate de peste 200.000 de utilizatori înregistraţi şi un trafic de aproximativ 3 milioane de vizitatori unici lunar.

Trilulilu a câştigat premiul pentru cel mai bun site în categoria “Divertisment şi timp liber” la festivalul Internetics 2007.

Despre Alexis Bonte

Alexis Bonte este un antreprenor cu o experienţă de 10 ani în e-commerce. În prezent este board member în diverse companii precum Centrofarm, GeneralCom, CPH Pharma, Farmacia y Salud, Fitnesskit.com şi Tevin Solutions. Mai multe informaţii despre Alexis Bonte puteţi găsi la www.linkedin.com/in/alexisbonte
Trilulilu S.A.

Sergiu Biriş
Crocodilu' Şef
0729818848
sergiu.biris@trilulilu.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/trilulilu-srl/alexis-bonte-este-noul-actionar-majoritar-al-trilulilu