Kathara 1: Chei spirituale pentru anul 2012 si mai departe

Locul desfasurarii: Centrul de Dezvoltare Personala „Chemarea Sufletului”

Organizator: Kathara Romania

Kathara 1: Chei spirituale pentru anul 2012 si mai departe

Sambata si duminica, 3 si 4 martie 2012, Centrul de Dezvoltare Personala „Chemarea Sufletului” din Bucuresti va gazdui seminarul de certificare Kathara 1 sustinut de Hilary Lyons, trainer autorizat Kathara.

Despre KATHARA - Sistemul de vindecare bio-spirituala: Kathara este cheia de bolta a invataturilor Libertatii (Freedom Teachings). Acestea sunt transpuse (nu obtinute prin "channeling") din textele Maharata „Legea lui UNU”, din pre-antichitate, inainte chiar de civilizatia Atlantidei, si din care s-au pastrat fragmente in scrieri atat de cunoscute ca cele despre inaltare, Merkaba, activarea ADN-ului, sau Vindecarea anatomiei multidimensionale. Kathara ne dezvaluie structura de baza si anatomia Campului Unificat al Creatiei, care ne ofera un cadru coerent ce vine in sprijinul intelegerii intuitive a UNU-lui Vietii. Campul unificat de energie reprezinta ”Teatrul de desfasurare al UNU-ului”, Sursei insasi, fiind structura pe care se sprijina intreaga Creatie si reprezentand astfel singurul context autentic in care poate surveni adevarata vindecare. Calea catre aceasta structura permite accesarea directa a Programului Central al tuturor formelor si conditiilor de viata in scopul refacerii si regenerarii tiparului originar, natural si Divin pentru Sanatate. Astfel, se retrezeste progresiv in corpurile noastre, intreg spectrul Curentilor Fortei Vitale Primare, precum si nivelurile corespunzatoare de constiinta spirituala, respectiv de identitate superioara multidimensionala, prin activarea Curentului Maharata din Dimensiunea 12 a anatomiei noastre multidimensionale. 

Seminarul Kathara 1 ce va avea loc in Bucuresti, in zilele 3-4 martie 2012 reprezinta cel de-al doilea eveniment de acest gen organizat de echipa Kathara (primul avand loc in iunie 2011) si reprezinta un serviciu extraordinar adus Romaniei prin prezentarea Invataturilor Libertatii (Freedom Teachings) de catre Hilary Lyons, trainer Kathara autorizat. Prezentarile si comunicarile vor fi realizate in limba engleza. Taxa de participare variaza intre 110 si 200 de euro, fiind necesar un avans de 60 de euro pentru rezervarea locului. 

Confirmare pana la data: 29 februarie 2012

Participare: Taxa de participare

Taguri: RomaniaKatharaBucharest