Fii pe val ! Descopera Bali Indonezia cu agentia de turism Triptailor, specializata in vacante premium!

BUCURESTI - 7 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Turism

Agentia de turism Triptailor, specializata in vacante premium a pus la punct un program numit Relax Bali de 10 zile la hoteluri de 4 si 5*, de la 1215 euro/persoana si servicii incluse.

Despre Bali, in cateva cuvinte pot numi ca piese de rezistenta: peisajele, foarte multe temple vechi si autentice, servicii si resorturi foarte bune. Ca o recomandare finala neaparat o vizita la Rock Bar din Ayana Hotel! Anul viitor vom merge cu Triptailor in Brazilia.

Tudor S, Bucuresti

Cea mai faimoasa insula din Indonezia, Bali este un mix de peisaje montane spectaculoase si plaje superbe , cu oameni ospitalieri si prietenosi si o cultura vibranta  Daca in 2009 si 2010 Bali a primit premiul Lonely Planet si Travel Leisure Magazin pentru cea mai buna destinatie de turism a anului, in 2016 a intrat din ce in ce mai mult in preferintele turistilor din Romania.  Cunoscuta ca Insula Zeilor Bali incanta turistii amatori de sport cu surfing, scufundari, drumetii  si snrokeling iar pe cei amatori de relaxare cu seri de dans traditional, restaurante cu fine dining, si o viata de noapte sofisticata.

Agentia de turism Triptailor, specializata in vacante premium a pus la punct un program numit Relax Bali de 10 zile  la hoteluri de 4 si 5*, cu urmatorul itinerariu:

Ziua 1/ Bucuresti- Bali

La sosirea pe aeroportul din Bali veti fi intampinat de reprezentantul nostru local și transferat la hotel.

Ziua 2-7/ Bali

Aveti aceste zile libere pentru relaxare, pe unele dintre cele mai frumoase plaje din Indonezia. Cu nisip fin, cu o apa albastru turcoaz, Bali este cea mai populara insula din Indonezia, oferind pe langa posibilitatea unui sejur relaxant, mai multe opțiuni pentru excursii si facilitati sportive de apa, precum si o mare varietate de restaurante. Mese incluse: Mic dejun

Ziua 8/ Bali- Bucuresti

Sunteti preluat de partenerul nostru local si transferat de la hotel la aeroportul international din Bali, pentru zborul cu destinatia Bucuresti.

In tarfe de la 1215 euro/persoana sunt incluse si :

Bilet de avion Bucuresti Bali si retur ( escala in Doha);

Taxe de aeroport;

Transfer aeroport- hotel – aeroport in Bali

Cazare 7 nopti cu Mic dejun in Bali;

Asistenta 24/7 pe toata durata excursiei;

Bonus! Asigurare medicala de calatorie;

Nu mai stati pe ganduri: descoperiti frumusetile lumii si nu uitati sa calatoriti cu sufletul !

Despre TRIPTAILOR

Pentru ca stim ca atunci cand vine vorba despre alegerea unei calatorii, multitudinea de oferte existente poate fi coplesitoare, la TRIPTAILOR oferim clientilor nostri experiente care depasesc granitele unei rezervari online. Excelenta nu este doar ceea ce ne angajam sa oferim, este esenta gandurilor noastre!
Credem ca fiecare vacanta trebuie sa contina noi experiente, noi orizonturi si locuri din care sa nu iti doresti sa mai pleci si din acest motiv folosim toate resursele necesare pentru a cunoaste in detaliu preferintele clientilor nostri.
Trebuie sa stii ce destinatie ti se potriveste, catre ce meleaguri te poarta o anumita stare de spirit si ce secrete vrei sa descoperi mai intai. Dar nu uita ca trebuie sa calatoresti cu sufletul. Tine-l deschis si vei vedea cum vei vibra la auzul unei chitari, la vederea unui peisaj rupt din rai sau la mirosul imbietor al unor patiserii proaspat scoase din cuptor de catre o bunica care pastreaza traditii vechi de zeci de ani. Lumea este plina de secrete ce asteapta sa fie descoperite si de senzatii ce asteapta sa fie traite. Triptailor iti arata drumul !

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/triptailor/fii-pe-val-descopera-bali-indonezia-cu-agentia-de-turism-triptailor-specializata-in-vacante-premium