Babadag XC 2012

Locul desfasurarii: Babadag

Organizator: Triton sport

Pentru a doua oara, Triton Sport si Constanta Cycling Team te asteapta la singurul concurs de mountain bike din sud-estul Dobrogei. Aflata la a doua editie, competitia se va desfasura pe data de 11 august 2012, in localitatea Babadag, judetul Tulcea, la o distanta de 80 de kilometri de Constanta. 

Daca nu crezi ca in Dobrogea se pot face trasee de mountain bike, vino la Babadag ca sa iti demonstram contrariul!Plecarea se va face de pe un platou din apropierea localitatii Babadag, de langa ruinele unei cetati romane. Traseul competitiei se va derula de-a lungul unui drum forestier. Stim ca vrei sa fii cel dintai asa ca te sfatuim de pe acum sa nu te astepti la un traseu lipsit de dificultati. Antreneaza-te din timp pentru portiunile de urcari solicitante, coborari abrupte, dar si teren plat de pamant si macadam. La final, in functie de categoria la care ai participat (junior, masculin, feminin, elite) si de timpul pe care l-ai obtinut vei fi premiat pentru rezultatele tale. Chiar daca nu te-ai clasificat printre primii 3 castigatori din categoria ta, poti fi cel care extrage biletul norocos la tombola noastra si te poti intoarce acasa cu o bicicleta nou-nouta. Pe langa asta, participarea la un concurs de cross country este un motiv in sine de mandrie pentru orice ciclist amator sau profesionist. Stim ca traseul te va pune la incercare si ca dupa munca este binevenita o repriza de relaxare, asa ca te vom si invita la masa si la un "pahar de vorba" ca sa ne cunoastem mai bine si ca sa ne spui impresiile tale legate de eveniment. Iti promitem ca vei avea parte de o competitie plina de adrenalina si iti oferim certitudinea organizarii ireprosabile!

Despre TRITON SPORT S.R.L.

Triton Sport este o firma distribuitoare de biciclete pliabile, de oras, mountain bike, dirt bike, hardtail, accesorii si componente pentru acestea, echipament sportiv, precum si skateboard-uri si role. Activand de 3 ani in Constanta, firma este in continua dezvoltare si importa marci renumite in intreaga lume: Rocky Mountain, Dahon, Fuji, Bergamont, Adriatica, TrickX.

Confirmare pana la data: 11 August 2012

Participare: Taxa de participare