FRIDA KAHLO – alegorii contemporane

BUCURESTI - 30 august 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Avem placerea de a va anunta deschiderea oficiala a proiectului “FRIDA KAHLO – alegorii contemporane“, vineri 31 august, orele 14, in cadrul conferintei de presa organizata la Carturesti, Strada Pictor Verona, nr. 13.

FRIDA KAHLO – alegorii contemporane

Implinirea unui secol de la nasterea uneia dintre cele mai interesante, controversate si originale artiste a secolului XX este celebrat la nivel international printr-o serie de actiuni si evenimente pe intreg anul 2007.
In Romania vom celebra acest eveniment prin realizarea unei expozitii de arta contemporana, cu participarea a 7 artisti romani : pictura – Gabi Matei, film – Dorel Mihaila, literatura – Clara Margineanu, Gabriela Panaite, Andra Rotaru, Gelu Negrea si muzica – Constantin Grajdian, in cadrul expozitiei cu titlul amintit, din data de 4 septembrie, orele 18, Caminul Artei - etaj, Strada Biserica Enei, nr. 16, Bucuresti.


Parteneri: Editura Tritonic, Muzeul National al Literaturii Romane, Carturesti, Uniunea Artistilor Plastici
Sponsor: Don Taco

Despre Tritonic Grup Editorial

După un deceniu si ceva de la infiintare, Tritonic propune publicului din Romania şi din strainatate peste o suta de titluri pe an. Oferta noastra este structurata in mari colectii: Premium, LIT, Europa Mea, arta, comunicare / media, sociologie, psihologie, instrumente de lucru, medicina, literatura, scolară, biblioteca de istorie, studii de securitate, sens, proza, ghiduri de calatorie si totul despre
Şi nu uitati: \'CITITUL NU DAUNEAZA SANATATII\\\'

Andreea Manea
0728 877 444
pr@tritonic.ro