Lansare "Filiera Greceasca" de Bogdan Hrib

Locul desfasurarii: Salonul de carte Polemos 2007

Organizator: Tritonic Grup Editorial

Tritonic Grup Editorial va invita joi, 18.octombrie.2007, la lansarea romanului politist "Filiera greceasca" de Bogdan Hrib.

La eveniment vor participa Bogdan Hrib, Michael Haulica - Redactor-sef Tritonic - si Liviu Visan.


Bogdan Hrib (1966) este jurnalist si editor. A publicat fotoreportaje si anchete la inceputul anilor '90, apoi in 1993 a fondat Editura Tritonic (www.tritonic.ro). A tinut prelegeri despre fotojurnalism si despre editarea de carte. Stelian Munteanu, personajul principal al romanului, este ca si el un fost jurnalist fortat sai se adapteze unor situatii noi.

Romanul "Filiera greceasca" a aparut in cadrul colectiei "Crime Scene" alaturi de Linda Faistein cu Dansul mortii, Lisa Scottoline cu Zambet ucigas si Oliver Bottini cu Crima Zen.

Salonul de carte POLEMOS 2007 va avea loc intre 17 si 20 octombrie 2007, in Galeria Artelor a Cercului Mili­tar National.

Andreea Manea
Coordonator PR
mobil: 0728. 877. 444
e-mail: pr@tritonic.ro
Tritonic Grup Editorial
str. Coacazelor, nr. 5, sector 2, Bucuresti
www.tritonic.ro
http://tritonicnews.blogspot.com

Despre TRITONIC GRUP EDITORIAL

TRITONIC GRUP EDITORIAL îşi priveşte cititorul ca pe un prieten, încercând să îi ofere fiecăruia o carte pe gustul său. Colecţiile Premium, LIT, SFFH(SF, Fantasy, Horror), Thriller, Crime Scene, Comunicare/Media, Tritonic Junior, Tritonic Heritage demonstrează dinamismul editurii dar şi diversitatea modalităţior de abordare a pieţei editoriale. Condiţiile tipografice de excepţie, actualitatea titlurilor publicate, precum şi promovarea susţinută a autorilor români de valoare sunt alte trăsături care au individualizat Tritonic în mediul editorial. În curând, biblioteca Tritonic se va îmbogaţi cu colecţiile Velvet, Caşmir şi Caramel, dedicate în special femeilor.

Abordarea entuziastă pe care Tritonic o propune publicului de carte se îmbină cu experienţa şi apariţiile acumulate în 15 ani de activitate. Rezultatul se materializează în peste 120 de apariţii anuale şi în zeci de bestseller-uri.

Participare: Intrare libera