Strugurii s-au copt in lipsa ei la Medgidia

Locul desfasurarii: Biblioteca Municipala Medgidia

Organizator: Tritonic Grup Editorial

Strugurii s-au copt in lipsa ei la Medgidia

Joi, 1.noiembrie.2007, ora 16, va avea loc lansarea romanului Strugurii s-au copt in lipsa ei de Zully Mustafa in Medgidia – orasul natal al autoarei.

Medgidia este “orasul de provincie in care se petrec atit de putine lucruri, orasul-capcana din care putini reusesc sa scape si sa-si urmeze dorurile de duca”, pe care Zully Mustafa il contureaza in cartea sa.

Alaturi de autoare vor fi Bogdan Hrib, Editor Tritonic si autorul romanului Filiera greceasca si Michael Haulica Redactor-sef Tritonic si autorul romanului Asteptand-o pe Sara si a volumului de publicistica Nu sunt Guru.

Evenimentul va avea loc la Biblioteca Municipala Medgidia – Str. Republicii nr 5.
Andreea Manea
Coordonator PR
mobil: 0728. 877. 444
e-mail: pr@tritonic.ro
Tritonic Grup Editorial
str. Coacazelor, nr. 5, sector 2, Bucuresti
www.tritonic.ro
http://tritonicnews.blogspot.com

Despre TRITONIC GRUP EDITORIAL

TRITONIC GRUP EDITORIAL îşi priveşte cititorul ca pe un prieten, încercând să îi ofere fiecăruia o carte pe gustul său. Colecţiile Premium, LIT, SFFH(SF, Fantasy, Horror), Thriller, Crime Scene, Comunicare/Media, Tritonic Junior, Tritonic Heritage demonstrează dinamismul editurii dar şi diversitatea modalităţior de abordare a pieţei editoriale. Condiţiile tipografice de excepţie, actualitatea titlurilor publicate, precum şi promovarea susţinută a autorilor români de valoare sunt alte trăsături care au individualizat Tritonic în mediul editorial. În curând, biblioteca Tritonic se va îmbogaţi cu colecţiile Velvet, Caşmir şi Caramel, dedicate în special femeilor.

Abordarea entuziastă pe care Tritonic o propune publicului de carte se îmbină cu experienţa şi apariţiile acumulate în 15 ani de activitate. Rezultatul se materializează în peste 120 de apariţii anuale şi în zeci de bestseller-uri.

Participare: Intrare libera