Tritonic la Cafeneaua Erotica Twice

BUCURESTI - 4 septembrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Editura Tritonic si Cafeneaua Erotica va invita pe terasa Clubului Twice joi, 6 septembrie 2007, ora 19:00, la lansarea cartii 'Rondo Capricioso' de Lorena Lupu si o dezbatere despre revolta impotriva erotismului explicit, la care sunt invitati: Lorena Lupu, autoarea romanului, Michael Haulica, editor Tritonic, Octavian Soviany, scriitor, Raluca Alexe, bookblog.ro. Moderator: Miruna Vlada.

Tritonic la Cafeneaua Erotica Twice

Dezbaterea noastra va porni de la romanul Rondo Capriccioso semnat de Lorena Lupu aparut in 2007 la editura Tritonic. Ne vom opri mai ales asupra filonului erotic ce leaga intreaga poveste, ce poate fi rezumata asa: O tanara actrita are ocazia sa lucreze la un spectacol cu cea care ii este model, o actrita celebra. Intre cele doua se dezvolta o relatie complexa, care se dezvolta pagina cu pagina, pina la sfarsitul romanului. Arta se face cu iubire, dar iubirea are mai multe fete…

Vom aborda apoi subiectul controversat al literaturii romane tinere acuzata vehement de obscenitate si chiar pornografie. Invitata nostra doreste ca acest roman sa fie o revolta personala impotriva erotismului explicit al congenerilor ei. Lorena Lupu va raspunde intrebarilor si va citi un fragment 'picant' din roman.

Lorena Lupu s-a nascut in 1978 la Sfantu Gheorghe, jud. Covasna. A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale din Bucuresti, Sectia Actorie, in 2004. In prezent este actrita, colaboratoare a Teatrului Mic din Bucuresti. Rondo capriccioso este romanul ei de debut.

In general, toamna se numara bobocii. Ca de fiecare data, Twice e altfel... Prin urmare, la sfarsitul acestei intalniri, la Cafeneaua Erotica se numara souvenirurile. Asa cum va anuntam la inceputul verii, Cafeaneaua Erotica Twice il premiaza pe cel mai fidel si activ participant al Cafenelei din aceasta vara. Prin urmare, cel care a colectionat cele mai multe souveniruri de la Cafenea va fi premiat cu un “raft” de carti erotice, oferit de Editura Tritonic!

Despre Tritonic Grup Editorial

După un deceniu si ceva de la infiintare, Tritonic propune publicului din Romania şi din strainatate peste o suta de titluri pe an. Oferta noastra este structurata in mari colectii: Premium, LIT, Europa Mea, arta, comunicare / media, sociologie, psihologie, instrumente de lucru, medicina, literatura, scolară, biblioteca de istorie, studii de securitate, sens, proza, ghiduri de calatorie si totul despre
Şi nu uitati: \'CITITUL NU DAUNEAZA SANATATII\\\'

Andreea Manea
0728 877 444
pr@tritonic.ro