tronsmart

Comunicate de presa si evenimente pe tema tronsmart

 • tronsmart. Promotiile Black Friday incep cat ai clipi in primul magazin oficial Xiaomi din Romania-in Mega Mall la nivel -1, dar si pe www.blacktech.ro !

  tronsmart

  Bucuresti - 4 noiembrie 2021

  Comunicat de Black Tech Group SRL

  Promotiile Black Friday incep cat ai clipi in primul magazin oficial Xiaomi din Romania-in Mega Mall la nivel -1, dar si pe www.blacktech.ro ! In campania Black Friday 2021 vei regasi telefoane mobile inteligente Xiaomi si gadgeturi smart din gama ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: reduceri , promotii , shopping , smart , black friday , trotineta , oppo , blacktech , livrare easybox , jimmy , tronsmart , kingsmith , kugoo , yeelight , agara , imilab , viomi , tronxy , aspirator robot

  Vezi toate comunicatele de presa despre tronsmart

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul tronsmart.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la tronsmart. Informatiile despre tronsmart cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul tronsmart, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la tronsmart, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.