Truck Freight Service lansează Cargosoft – platforma online de gestionare a transporturilor rutiere

BUCURESTI - 12 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Compania Truck Freight Service, jucător activ pe piața de transporturi și logistică din România, lansează Cargosoft , o nouă platformă online dedicată gestionării transporturilor rutiere.

Compania Truck Freight Service, jucător activ pe piața de transporturi și logistică din România, lansează Cargosoft, o nouă platformă online dedicată gestionării transporturilor rutiere.

Prin intermediul acestui produs, compania își propune să vină în sprijinul transportatorilor și al caselor de expediție, oferindu-le un cadru centralizat pentru înregistrarea și organizarea activităților zilnice.

Noutatea acestei platforme constă în faptul că oferă numeroase resurse care facilitează înregistrarea documentelor contabile (de exemplu: facturi emise și primite, CMR-uri, rapoarte de sold), optimizând timpul pe care clienții noștri îl dedică activităților de tip birocratic. Cargosoft este un produs inovator care își propune să simplifice vertiginos modul în care transportatorii își desfășoară managementul activităților.

Cargosoft aduce un suflu nou in ceea ce privește organizarea transporturilor în România. Prin intermediul acestei aplicații ne propunem să revoluționăm piața autohtonă a transporturilor, contribuind activ la optimizarea întregului proces. De asemenea, Cargosoft va seta un nou standard în managementul acestor activități, întrucât reprezintă cea mai bună soluție, judecând după raportul dintre calitate și preț. Ne propunem ca această aplicație să devină alegerea numărul unu a transportatorilor din România.”, declară Sebastian Harapu, General Manager Truck Freight Service.

Este o unealtă capabilă să satisfacă toate nevoile transportatorilor din România la ora actuală”, concluzionează Laurențiu Apetri, Sales Manager în cadrul companiei.

Pentru a afla mai multe informații legate de modul de funcționare a platformei Cargosoft, puteți accesa www.cargosoft.ro.

Despre Truck Freight Service

Truck Freight Service este o casă de expediții independentă,având capital exclusiv românesc și este specializată pe transport rutier de marfă.