Cum elimini microbii din cabina camionului tau, a doua casa?

BUCURESTI - 15 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Live site

Eesti sofer de tir? Ghid practic : Cum sa te protejezi de virusi si microbi

Truck

Truck

In aceste vremuri in care omenirea  incearca sa mearga mai departe in conditii de restrictii  si autoizolare ,gandul nostru se indreapta spre cei din linia intai , medici, asistente, curieri si soferii de tir.


Sanatatea este acum unul din cele mai pretioase daruri de aceea echipa  truckmagia va pune la dispozitie un  ghid  practic din 10 pasi de curatare a cabinei de camion- a doua casa  .

1.Curatenia e bine sa sa se concentreze de la suprafetele superioare inspre de jos.De aceea este bine sa incepi cu partea superioara a cabinei .Fie ca folosesti un aspirator auto sau doar o simpla carpa umeda cu solutie de curatat e bine sa nu uiti nici un loc unde praful se aseaza cu usurinta.

1.Pastreaza podeaua  acoperita folosind seturi de covorase din piele eco care permit o curatare usoara si impiedica microparticulele sa fie retinute pe termen lung.

2.Mochetele   trebuie sa fie scoase si curatate regulat , ca de altfel si husele de scaun , draperiile si husele sau mesele de bord.

3.Schimba perdelele daca sunt uzate  cu seturi de perdele potrivite pentru modelul tau de camion.

4.Acopera bordul cu o husa de bord din piele eco care se poate curata foarte usor cu o carpa umeda cu solutie de curatat

5.Foloseste un aspirator auto care va aspira si acele microparticule de praf invizibile ochiului uman, Daca nu ai posibilitate atunci foloseste o laveta umeda si curate cu atentie fiecare colt al cabinei.

6.Pastreaza lucrurile folositre intr-o cutie de scule  in cazul in care nu ai avut timp sau access a le cureti dupa utililizare.

7.Du la gunoi produsele alimentare expirate sau care au fost deschise 

8.Spala intotdeauana vasele imediat ce ai luat masa sau in cazul in care nu e posibil tine-le intr-o punga separat de cele curate.

9.Clateste asternturile de mai multe ori , chiar daca nu folosesti detergent e suficient sa le speli in apa simpla  de mai multe ori.Microbii iubesc asternuturile.Tine lenjeriile sau obiectele pe care care nu le folosesti in pungi.

10.Schimba filtrele  de aer conditonat sau foloseste  solutie de curate instalatia  de aer conditionat  care ajuta la curatarea microparticulelor aflate pe instaltia. Acelasi lucru e valabil si pentru cel de aer, mai ales cand este frig aerul cald contine mult mai multe particule periculoase.


La final va dorim sa fiti sanatosi, sa va protejati  pe voi astfel protejandu-i si pe cei din jur.

 
Drumuri bune!