A început Târgul Economico-Juridic EconomicFest

Locul desfasurarii: World Trade Center

Organizator: ECONOMICFEST

A început Târgul Economico-Juridic EconomicFest

În perioada 15-18 octombrie 2009, World Trade Center Bucuresti găzduieşte prima ediţie a Târgului Economico-Juridic EconomicFest.

Evenimentul este organizat în parteneriat oficial cu Ministerul Economiei – Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Sectorial “Creşterea Competitivităţii Economice”.

Manifestarea reprezintă un concept integrat şi inedit pe piaţa expoziţională din România, dedicat tuturor celor care îşi desfăşoară activitatea direct sau conex în sectorul economico-juridic.

În calitate de expozanţi, vor participa la eveniment: ministere şi organisme ale administraţiei de stat, bănci, companii de training şi consultanţă economico-juridică, consultanţă în elaborarea şi implementarea proiectelor finanţate din fonduri europene, management, marketing, firme de audit şi contabilitate, furnizori de soluţii informatice, editori de carte, case de avocatură, ziare şi reviste de profil.

Sunt invitaţi să viziteze târgul EconomicFest toti cei care sunt preocupaţi în mod direct sau conex de activităţile economico-juridice, persoanele interesate de perfecţionare profesională, de găsirea unui training specializat, de accesarea fondurilor europene nerambursabile, de soluţii informatice adaptate cerinţelor, cei care sunt în căutarea unui consultant, a unui avocat sau, de ce nu, a unor idei sau parteneri de afaceri.

Programul de vizitare a târgului:

 Joi-Sâmbătă (15, 16, 17 octombrie), între orele 10.00 - 20.00;
 Duminică, 18 octombrie între orele 10.00 - 17.00.

INTRAREA VIZITATORILOR ÎN SPAŢIUL EXPOZIŢIONAL VA FI LIBERĂ.

Ionescu Mirela Melania – Project Manager
EconomicFest
Bd. Marasti nr.59, sect.1, Bucuresti
Tel./Fax: +40 21 310.13.62
Mobil: +40 728.243.149

Despre TTINI SMART IDEAS SRL

Proiect ContaPlus® reprezinta brandul sub care TSI Consultanta & Training, furnizor de formare profesionala acreditat A.N.C. (Autoritatea Nationala pentru Calificari, fosta C.N.F.P.A.), si-a creat un renume pe piata de profil din Romania, fiind in prezent unul dintre cei trei lider in domeniu datorita noutatii tematicilor abordate in cadrul cursurilor si profesionalismului lectorilor sai.

Participare: Intrare libera