AU INCEPUT INSCRIERILE LA SEMINARUL “ACHIZITII PUBLICE SI SEAP”, Bucuresti 12-13 aprilie 2008

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: ContaPlus

Programul de pregatire si consultanta “ACHIZITII PUBLICE SI SEAP” se adreseaza atat autoritatilor contractante care efectueaza achizitii publice cat si personalului din cadrul societatilor comerciale care participa la procedurile de achizitii publice, precum si firmelor private care beneficiaza de finantari europene si care trebuie sa realizeze achizitii conform legislatiei in vigoare in domeniul achizitiilor publice.

Cursul va fi sustinut de D-nul Mihail George PITULICE - Auditor superior in cadrul Ministerului Economiei si Finantelor Publice, Directia de Audit Public Intern.

Tematica cursului are in vedere totalitatea proceselor pe care le presupune o achizitie publica, de la planificarea resurselor si pana la finalizarea derularii contractelor de achizitie publica.
De asemenea, cursul face referire si la noile prevederi legislative privind contractele de achizitii publice (Ordonanta de Urgenta nr. 34/2006, privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii, aprobata prin Legea nr. 337/2006 si actele normative subsecvente).

Tematica abordata:
• Procedurile de achizitii publice;
• Intocmirea documentatiei de atribuire;
• Criteriile de calificare si selectie;
• Criteriile de evaluare;
• Modalitatea de redactare a ofertei;
• Modalitatea de participare la procesul de achizitie publica. Termene. Comunicarea cu autoritatea contractanta;
• Modalitatea de inscriere si gestionare a contului din e-licitatie.ro;
• Modalitatea de incheiere a contractului;
• Managementul contractului de achizitie publica;
• Contestatii cu privire la modalitatea de incheiere a contractului de achizitie publica.

Cursul va avea loc in campusul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, Bd. Marasti, nr.59, sector 1, in perioada 12-13 aprilie 2008 dupa urmatorul program:

Sambata, 12 aprilie 2008
9.00 - 13.00
13.00 - 14.00 pauza
14.00 - 18.00

Duminica, 13 aprilie 2008
9.00 - 13.00
13.00 - 14.00 pauza
14.00 - 18.00

Pretul cursului este de 700 lei (TVA inclus). Taxa de participare acopera cheltuielile cu sala de seminar cu toate facilitatile, pauzele de cafea, programul de pregatire si suportul de curs.

Oferte si reduceri speciale:
Reducere 5% pentru al doilea participant din cadrul aceleiasi firme;
Reducere 10% pentru al treilea participant din cadrul aceleiasi firme;
10% reducere la abonamentul revistei ContaPlus pentru fiecare participant.

Programul de pregatire are un pronuntat caracter practic - aplicativ. In procesul de instruire, utilizam mijloace si metode moderne de pregatire: prezentari, dezbateri, discutii active, exemplificari si studii de caz. Suportul de curs, pe care il puteti consulta in permanenta, va fi inclus in mapa de prezentare alaturi de o multime de pagini pline de insformatii utile in activitatea dumneavoastra precum si ultimul numar al revistei ContaPlus. Numarul de participanti va fi dimensionat astfel incat sa se poata crea o atmosfera adecvata intelegerii rapide si eficiente a informatiilor oferite si de a se crea cadrul necesar discutiilor purtate liber, mai ales in pauzele cursului, legat de aspecte si/sau spete intalnite in ramura de activitate in care profesati. La sfarsitul cursului se vor inmana diplomele ce atesta absolvirea cursului.

Informatii complete privind programul educational, structura tematica, modalitatea de inscriere si alte detalii despre acest seminar le puteti gasi in fisierul atasat sau pe site-ul http://www.revistacontaplus.ro
De asemenea, va vom raspunde cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra la telefon/fax: 021.310.13.62, mobil 0728.243.149.

In speranta ca programul nostru de training raspunde nevoilor educationale ale firmei dumneavoastra va asteptam cu placere la curs.

Mirela Melania Ionescu
Director Marketing-Training
Proiect ContaPlus
Bucuresti, Bd. Marasti nr.59, Sect 1
(In Incinta USAMV, Cladirea Moteco)
Tel/Fax: 021/310.13.62
Mobil: 0728.243.149

Despre TTINI SMART IDEAS SRL

Proiect ContaPlus® reprezinta brandul sub care TSI Consultanta & Training, furnizor de formare profesionala acreditat A.N.C. (Autoritatea Nationala pentru Calificari, fosta C.N.F.P.A.), si-a creat un renume pe piata de profil din Romania, fiind in prezent unul dintre cei trei lider in domeniu datorita noutatii tematicilor abordate in cadrul cursurilor si profesionalismului lectorilor sai.

Participare: Intrare libera