Curs PROTECTIA MUNCII. Noile reglementari in conformitate cu standardele Uniunii Europene - Hotel Select*** Predeal, 23-25 mai 2008

Locul desfasurarii: Hotel Select*** Predeal

Organizator: Proiect ContaPlus

Integrarea europeana impune schimbari pe toate planurile, inclusiv in ceea ce priveste securitatea si sanatatea in munca. Seminarul “PROTECTIA MUNCII. Noile reglementari in conformitate cu standardele Uniunii Europene” isi propune insusirea de catre cursanti a cunostintelor necesare in domeniul protectiei muncii.

Seminarul va fi sustinut de Dl. Doru Costin DARABONT, Cercetator principal, laborator Managementul Securitatii si Sanatatii in Munca la Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Protectia Muncii "Alexandru Darabont" Bucuresti.

Dl. Doru Costin Darabont este autor al lucrarilor Auditarea de securitate si sanatate in munca, Sistemul de management al securitatii si sanatatii in munca, Auditul securitatii si sanatatii in munca, Evaluarea calitatii de securitate a echipamentelor tehnice, Mecanica masinilor si instalatiilor de sapat si transportat, Metodologii pentru aprecierea riscului la locul de munca – ARLM.

Tematica abordata:

Cadrul legislativ general referitor la securitate si sanatate in munca (SSM): legislatie europeana si legislatie nationala in domeniul SSM.

Concepte de baza referitoare la securitate si sanatate in munca: sistem de munca, sistem de management al SSM, auditarea de SSM.

Organizarea activitatii de prevenire si protectie: obligatiile angajatorilor, obligatiile lucratorilor, reprezentanti ai lucratorilor, lucratori desemnati, servicii interne/externe de prevenire si protectie, comitet de SSM.

Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala: metode de evaluare a riscurilor, aplicatii practice.

Evaluarea conforma cu legislatia de securitate si sanatate in munca (auditul de conformitate): metode, aplicatii practice.

Elaborarea principalelor documentatii pentru desfasurarea activitatii de prevenire si protectie: instructiuni proprii de SSM, tematici de instruire, fise de instruire individuala, fise de instruire colectiva, plan de prevenire si protectie, aplicatii practice.

Echipamentul individual de protectie: aspecte legislative, tipuri, aplicatii practice.

Semnalizarea de securitate: aspecte legislative, tipuri, aplicatii practice.

Sesiune de intrebari si raspunsuri pe teme de securitate si sanatate in munca, aplicate pe profilul de activitate al societatilor din care sunt delegati participantii.

Tematica cursului este elaborata in conformitate cu cerintele Standardului Ocupational pentru ocupatia „Inspector protectia muncii” cod COR: 241204!

Seminarul “PROTECTIA MUNCII. Noile reglementari in conformitate cu standardele Uniunii Europene” va avea loc in sala de conferinta a hotelului SELECT*** din Predeal, in perioada 23-25 mai 2008, dupa urmatorul program:

Vineri, 23 mai 2008
15.00 - 19.00
Sambata, 24 mai 2008
09.30 - 12.30
12.30 - 14.00 pauza de pranz
14.00 - 17.00
Duminica, 25 mai 2008
09.00 - 14.00

Programul de pregatire are un pronuntat caracter practic - aplicativ. In procesul de instruire, utilizam mijloace si metode moderne de pregatire: prezentari, dezbateri, discutii active, exemplificari si studii de caz. Suportul de curs, pe care il puteti consulta in permanenta, va fi inclus in mapa de prezentare alaturi de o multime de pagini pline de informatii utile in activitatea dumneavoastra precum si ultimul numar al revistei ContaPlus. Numarul de participanti va fi dimensionat astfel incât sa se poata crea o atmosfera adecvata intelegerii rapide si eficiente a informatiilor oferite si de a se crea cadrul necesar discutiilor purtate liber, mai ales in pauzele cursului, legat de aspecte si/sau spete intâlnite in ramura de activitate in care profesati. La sfârsitul cursului se vor inmâna diplomele ce atesta absolvirea cursului.

Pretul seminarului este de 1.250 lei (TVA inclus). Taxa de participare acopera toate cheltuielile legate de cazare si masa, taxa de statiune, sala de seminar cu toate facilitatile, pauzele de cafea, programul de pregatire si suportul de curs.

Oferte si reduceri speciale:

Reducere 5% pentru doua persoane cazate in aceeasi camera. Daca se opteaza pentru cazarea unui singur participant in camera, se ofera posibilitatea ca acesta sa vina insotit de inca o persoana, fara sa plateasca niciun alt cost suplimentar in ceea ce priveste cazarea.
Reducere 5% daca se inscriu 2 participanti din cadrul aceleiasi firme/institutii;
Reducere 10% daca se inscriu la curs mai mult de 3 persoane din cadrul aceleiasi firme/institutii.

Informatii complete privind programul educational, structura tematica, modalitatea de inscriere si alte detalii despre acest seminar le puteti gasi pe site-ul http://www.revistacontaplus.ro
De asemenea, va vom raspunde cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra la telefon/fax: 021.310.13.62, mobil 0728.243.149.

In speranta ca programul nostru de training raspunde nevoilor educationale ale organizatiei dumneavoastra va asteptam cu placere la curs.


Cu deosebita consideratie,
Mirela Melania Ionescu
Director Departament Marketing-Training
Proiect ContaPlus
Bd. Marasti nr.59, Sect 1, Bucuresti
Tel/Fax: 021/310.13.62
Mobil: 0728.243.149
www.edituracontaplus.ro

Despre TTINI SMART IDEAS SRL

Proiect ContaPlus® reprezinta brandul sub care TSI Consultanta & Training, furnizor de formare profesionala acreditat A.N.C. (Autoritatea Nationala pentru Calificari, fosta C.N.F.P.A.), si-a creat un renume pe piata de profil din Romania, fiind in prezent unul dintre cei trei lider in domeniu datorita noutatii tematicilor abordate in cadrul cursurilor si profesionalismului lectorilor sai.

Participare: Intrare libera