"Feminitate si Succes" cu Andreea Esca si invitatele sale

Locul desfasurarii: Hotel Marshal Garden

Organizator: Accendo Training

Accendo Training are placerea de a va invita impreuna cu colegele sau prietenele dumneavoastra, in ziua de vineri, 22 martie 2013, la un eveniment motivational cu tema "Feminitate si Succes", ce va avea loc la Hotelul Marshal Garden din capitala.

Prin aceasta conferinta incercam sa promovam valorile autentice ale femeii de succes din Romania, avand ca invitate femei din domenii precum: business, media, politica, literatura, ONG-uri, cultura, publicitate.

Invitate pe scena acestui eveniment sunt femei model, demne de urmat pentru orice femeie interesata de dezvoltarea si implinirea personala.

Speakeri:

• Andreea Esca
  • Camelia Sucu
  • Gabriela Szabo
  • Monica Davidescu
  • Diana Vitan
  • Alice Nastase
  • Leslie Hawke

Cum au facut?  Ce greutati au întampinat? Cum le-au depasit? Ce sacrificii au fost nevoite sa faca si ce impliniri le-au rasplatit alegerile facute?

Vino sa afli raspunsurile la aceste intrebari si la multe altele, pe care le poti pune chiar tu, in cadrul unui eveniment de exceptie organizat de Accendo Training.

Moderatoare a evenimentului va fi Iuliana Tudor iar alaturi de noi vom avea un invitat surpiza.

Invitata din partea sponsorilor nostri Terapia Ranbaxy va fi doamna Dr. Lygia Alexandrescu, nutritionist, care va discuta despre “Aspacardio – pentru frumusete, inima si minte”.

Taxa de participare: 500 lei (TVA inclus)

In pretul taxei de inscriere sunt incluse:

• Coffee break-ul de intampinare
  • Lunch break
  • Cocktail de final
  • Gift Bag

Participantele vor fi intampinate cu o cafea buna si multe cadouri din partea sponsorilor nostri: Oriflame, Jolidon, Oxette, Avon

Pentru mai multe detalii si inscrieri va invitam sa accesati pagina noastra www.accendotraining.ro

Persoana de contact

Silvana Oprea

silvana.oprea@proiect-contaplus.ro

0735.211.513

Despre TTINI SMART IDEAS SRL

Proiect ContaPlus® reprezinta brandul sub care TSI Consultanta & Training, furnizor de formare profesionala acreditat A.N.C. (Autoritatea Nationala pentru Calificari, fosta C.N.F.P.A.), si-a creat un renume pe piata de profil din Romania, fiind in prezent unul dintre cei trei lider in domeniu datorita noutatii tematicilor abordate in cadrul cursurilor si profesionalismului lectorilor sai.

Confirmare pana la data: 22 martie 2013

Participare: Taxa de participare