Seminar "Elaborarea proiectelor cu finantare din fondurile structurale" - Predeal, 26-30 septembrie 2007

Locul desfasurarii: Predeal

Organizator: ContaPlus

Seminar

ContaPlus va invita sa participati la sesiunea de training si consultanta 'Elaborarea proiectelor cu finantare din fondurile structurale' care va avea loc la Predeal in perioada 26-30 septembrie 2007

Cea mai placuta forma de instruire si o vacanta pe masura!

Seminarul se adreseaza celor care doresc sa petreaca o vacanta activa in care sa se simta bine si totodata sa invete cum sa obtina finantare din Fondurile Structurale ale Uniunii Europene.

Aerul proaspat si pitorescul locului vor face ca rezultatul sa fie o vacanta utila, relaxanta si placuta. Vila SELECT*** din Predeal, a pregatit pentru dumneavoastra camere confortabile si spatioase. Restaurantul, amenajat in stil traditional romanesc, va asteapta cu cele mai alese bucate din bucataria traditionala si nu numai. Am rezervat pentru dumneavoastra Sala de conferinte a vilei astfel incat training-ul sa se desfasoare in conditii adecvate.

Seminarul este structurat in cinci module principale, fiecare modul fiind sustinut de un specialist de renume in domeniu.

Miercuri, 26 septembrie - Modulul 1: Strategia de dezvoltare a companiei; adoptarea deciziei de a aplica pentru obtinerea de fonduri europene
Sustinut de Ilie DRAGAN - Absolvent MBA specializare marketing, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul managementului de proiect si top managementului, membru Project Management Institute - Pennsylvania - USA, certificare internationala PMP Project Management Professional.

Joi, 27 septembrie - Modulul 2: Elaborarea cererilor de finantare
Sustinut de Aida CATANA - La varsta de 33 de ani are o experienta de 5 ani in administratia publica locala si 1 an experienta in calitate de coordonator al Biroului de Reprezentare al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, la Bruxelles. Specializarile in managementul afacerilor publice europene si in managementul proiectului sunt dublate de experienta in aceste domenii, ele fiind principalele responsabilitati exercitate in perioada mentionata. Experienta de la Bruxelles a contribuit la o intelegere cat mai fidela a modului in care fondurile europene sunt programate si alocate.

Vineri, 28 septembrie - Modulul 3: Evaluarea si implementarea proiectelor cu finantare europeana
Sustinut de Liviu MUSAT - In varsta de 37 de ani, aflat de 6 ani in functia de director al Agentiei de Dezvoltare Regionala Sud-Muntenia, Liviu Musat este un foarte bun cunoscator al procedurilor de programare si alocare a fondurilor europene la nivel regional, pregatirea teoretica fiind dublata de experienta indelungata dobandita in exercitarea acestei functii. Presedinte de mai multe ori al comisiei de evaluare organizate cu ocazia acordarii finantarilor Phare, detine o serie de cunostinte in ceea ce priveste managementul proiectelor si modul de elaborare a fiselor de finantare, fiind trainer pentru reprezentantii administratiei publice locale din regiunea Sud-Muntenia. Membru al Comitetului romano-bulgar, pentru cooperare transfrontaliera, Liviu Musat are o vasta experienta in relatii internationale fiind coordonatorul proiectului twinning derulat intre ADR Sud- Muntenia si Agentia de Dezvoltare a Regiunii West-Midlands din Marea Britanie, precum si al proiectului european finantat de Programul Cadru 6 vizand realizarea Strategiei de Inovare Regionala.

Sambata, 29 septembrie - Modulul 4: Achizitii publice
Sustinut de Cezarina FALAN - Absolventa a Colegiului juridic de Studii Europene Pantheon Sorbonna I, a urmat stagiul de practica la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, Strasbourg, octombrie-noiembrie 2003. Consilier juridic si trainer in domeniul diferitelor proceduri juridice nationale, comunitare si internationale, Cezarina Falan are o experienta de peste 3 ani in domeniul juridic, dobandita in cadrul unei abordari integrate a mai multor domenii de drept public si privat in vederea identificarii celor mai adecvate solutii juridice.
Carmen BOTEANU - Autoritatea de Management POS Cresterea Competitivitatii Economice - Ministerul Economiei si Finantelor

Duminica, 30 septembrie - Modulul 5: Intrebari si raspunsuri
Sustinut de Ilie DRAGAN
Acest modul este dedicat discutiilor libere. Intrebarile dumneavoastra vor primi raspunsul avizat. Strict si la obiect pentru elucidarea problemei.

VACANTA - SEMINAR - DISCUTII

ContaPlus - editare de carte in domeniul economic, programe de training, consultanta economico-judiciara.Tel/Fax: 021.211.45.71
Mobil: 0728.243.149

Despre TTINI SMART IDEAS SRL

Proiect ContaPlus® reprezinta brandul sub care TSI Consultanta & Training, furnizor de formare profesionala acreditat A.N.C. (Autoritatea Nationala pentru Calificari, fosta C.N.F.P.A.), si-a creat un renume pe piata de profil din Romania, fiind in prezent unul dintre cei trei lider in domeniu datorita noutatii tematicilor abordate in cadrul cursurilor si profesionalismului lectorilor sai.

Participare: Intrare libera