Tuca Zbarcea & Asociatii

Tuca Zbarcea & Asociatii


Descrierea companiei Tuca Zbarcea & Asociatii

Raportul „Financial Times Innovative Lawyers” reprezintă un studiu aprofundat al inovaţiei în mediul juridic, cu precădere în ceea ce priveşte: Expertiza Juridică; Serviciile acordate Clienţilor; Facturare; Management; Resurse Umane; Legislaţie; Guvern.

În fiecare an, firmele de avocatură din întreaga Europă sunt solicitate să depună candidaturi pentru una sau mai multe din categoriile de mai sus.

Ulterior, documentaţiile sunt apreciate de către jurnaliştii de la Financial Times în baza unor indicatori de performanţă precum originalitate, motivaţie şi impactul proiectelor inovatoare derulate. Fiecare casă de avocatură primeşte un anumit punctaj, cu care speră să acceadă în topul general FT Law 50 – al celor mai inovatoare 50 de firme din Europa.

De asemenea, fiecare candidatură face obiectul unui studiu de piaţă extrem de riguros, realizat de Financial Times în colaborare cu firma de cercetare RSG Consulting. Pentru ediţia din acest an, studiul de piaţă a presupus realizarea a peste 500 de interviuri cu avocaţi, experţi şi alte contacte relevante.

În mod excepţional, ediţia 2009 a raportului a analizat performanţele caselor de avocatură în contextul crizei economice şi financiare şi modul în care acestea au răspuns provocărilor generate de noul context.

Raportul „Financial Times Innovative Lawyers” 2009 a fost lansat la Londra, în seara zilei de 22 octombrie, la Science Museum. Cu aceeaşi ocazie, au fost decernate 14 premii de excelenţă, după cum urmează: Innovation in Law Firm Management; Innovation in Billing and Fees; Innovation in Client Service; Innovation in Resourcing; Innovation in Legal Expertise – Financial Services; Innovation in Legal Expertise – Government; Innovation in Legal Expertise – Dispute Resolution; Innovation in Legal Expertise – Fraud; Innovation in Legal Expertise – General; Innovation in Legal Expertise – Credit Crisis and Downturn; Most Innovative US Law Firm – Credit Crisis and the Downturn; Most Innovative European In-house Counsel; Most Innovative Individual; Most Innovative Law Firm in Europe.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost nominalizată pentru 3 premii de excelenţă: „Management” („Law Firm Management”), „Expertiza Juridică – Facturare” („Legal Expertise – Billing and Fees”), precum şi „Cea mai inovatoare casă de avocatură din Europa” („Most Innovative Law Firm in Europe”).

Comunicate Tuca Zbarcea & Asociatii :

Vezi toate comunicatele companiei Tuca Zbarcea & Asociatii.