Excursie de weekend pentru copii: modelaj cu zapada in limba engleza

Brasov - 13 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Tumba invita toti copiii sa participe in excursia de weekend: 'modelaj cu zapada' organizata in Vulcan/Brasov in perioada 16-18 ianunarie 2009 pentru cei cu varsta minima de 6 ani si vorbitori de limba engleza. Oferta completa este disponibila pe www.tumba.ro.

16-18.01.2009 - MODELAJ CU ZĂPADĂ (pentru copii vorbitori de lb. engleză la nivel incepator si mediu)

'La Vulcan sau în împrejurimi găsim materia noastră primă, proaspată, curată şi din belşug.
La doi paşi de casă sau la o aruncătură de bulgăre ne putem amplasa tabăra de modelaj.
Bine echipaţi, ca pentru o hârjoneală iarna pe uliţă, începem să ne bulgarim, să ne tavălim, să lăsam urme prin zăpadă. Apoi ne scuturăm hainele de zăpadă şi trecem la pictat – vom căuta să descifrăm urmele noastre, să le conturăm şi să le desenăm cu zeamă de culori aduse în sticluţe de acasă... ' Irina Hasnas Hubbard, artist plastic şi muzeograf, coordonatoarea programului.

Preţ: 280 lei, cei care vin insotiti de un prieten, coleg, fratele sau sora beneficiaza de o reducere de 20 lei/copil.
Oferta include: cazare, pensiune completă, program complet, supraveghere si animatie, îndrumare de specialitate
Oferta nu include: transport la/de la Vulcan, se organizeaza transportul cu trenul din Bucuresti
Programul se desfasoara in limba engleza, se pune accent pe engleza la nivel conversational; inspirandu-ne din realitatea inconjuratoare vom exersa limba intr-un context dinamic de viata.

Despre Tumba SRL

Misiunea noastra este sa oferim copiilor programe de calitate pentru petrecerea timpului liber. Taberele si excursiile de weekend se desfasoara atat in limba romana, cat si in limbile germana si engleza, sunt destinate copiilor cu varsta intre 6-12 ani, si au diferite tematici, ca de ex: sporturi de iarna, echitatie, exercitii de arta plastica, drumetii in natura.

Ana-Maria Manitiu
Managing Partner
Tumba SRL
Telefon 0722.246.192