Mozartinno si Tumba organizeaza prima tabara de muzica si creativitate

Brasov - 7 iunie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura


In perioada 15-21 august, Tumba si Mozartinno organizeaza la Rasnov prima tabara de muzica si creativitate. Aici, copiii vor invata sa isi exprime personalitatea prin intermediul muzicii. Tabara se va desfasura in mijlocul naturii, intr-o atmosfera ludica, fara constrangeri, in care micii artisti isi vor dezvolta inteligenta muzicala.

In cadrul atelierelor zilnice de muzica si creativitate, copiii isi vor descoperi aptitudinile muzicale, vor participa la concursuri antrenante care imbina cunostintele muzicale cu abilitatile fizice, vor pasi in lumea fascinanta a instrumentelor muzicale si a compozitorilor si chiar vor sustine un concert in care fiecare va fi creator si solist.

Programul taberei include descoperirea unor aspecte interesante din istoria si teoria muzicii, ateliere de creatie in care muzica se intalneste cu celelalte arte, seri de film cu tematica muzicala, activitati recreative si jocuri in aer liber, distractie la piscina Paradisul Acvatic din Brasov, concert final cu contributia tuturor participantilora si desigur, petrecere.


Despre Tumba SRL

Alaturi de Tumba si Mozartinno, copiii se vor transforma pentru o saptamana in mici artisti care descopera tainele muzicii, folosindu-si imaginatia si creativitatea.
Ana-Maria Manitiu Ozmen
Managing Partner
Tumba Srl
Telefon 0722.246.192
office@tumba.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tumba-srl/mozartinno-si-tumba-organizeaza-prima-tabara-de-muzica-si-creativitate