tunelul carpian    

Comunicate de presa si evenimente pe tema tunelul carpian

 • tunelul carpian. tunelul carpian

  tunelul carpian

  Timisoara, Timis - 27 aprilie 2021

  Comunicat de Atelierul de Creatii Digitale

  ... carpian este o tulburare neurologica dureroasa a mainii, cauzata de presiunea asupra nervului carpian (median) care trece prin incheietura mainii. Orice lucru care provoaca umflaturi in interiorul tunelului carpian poate determina ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: tunelul carpian

  Vezi toate comunicatele de presa despre tunelul carpian

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul tunelul carpian.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la tunelul carpian. Informatiile despre tunelul carpian cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul tunelul carpian, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la tunelul carpian, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.