Ian Carey la Turabo Society Club

Locul desfasurarii: Turabo Society Club

Organizator: Turabo

Vineri 20 Iunie, Ian Carey, apreciat de fani ca cel mai bun vocal house remixer, va da tonul unei super petreceri la Turabo Society Club

Cu peste un milion de inregistrari vandute, cu o performanta deosebita in nu mai putin de 43 de tari pe toate continentele din lume, Ian Carey este si a fost considerat "un jucator cheie" pe scena house din SUA si Europa.

Discografia lui, casele de discuri cu care a lucrat si partenerii, pot fi cititi ca o lista de invitati VIP pentru "Miami Winter Music Conference Industry Party". Producator pentru Nero Records Sweden, are un enorm succes; iar piese precum: "Rise", "I don't know", "Got To Release", "The Power” si “Say What You Want" devin foarte curand hituri. Nu cu mult timp in urma a lansat hit-ul "Love Won't Wait" sub sigla propriei sale case de discuri GFAB Records.

Mixeaza constant si pentru alte nume precum Defected, Eye Industries, Ministry of Sound, Hed Kandi, Universal, Emi, Stealth Records.

---
Grupul Turabo detine Turabo Café cel mai mare lant de cafenele din Romania, cu 30 de locatii; Turabo Grand Ballroom si Turabo Royal Ballroom, doua centre de evenimente exclusiviste.
---
Parteneri:
Powered by afterPARTY.ro
Radio21, Sapte Seri, Neogen, Roton, Freestyle ,7 Plus, Diseara.ro , Port.ro, muzicabuna.ro , Afterhours.ro
---
Turabo Society Club – Lacul Tei, str. Oltetului nr. 30, contact: club@turabo.ro, 0755.111.777 | www.turabo.ro

Turabo Society Club – Lacul Tei, str. Oltetului nr. 30,
contact: club@turabo.ro, 0755.111.777 | www.turabo.ro

Despre TURABO SOCIETY CLUB

Grupul Turabo detine Turabo Café, cel mai mare lant de cafenele din Romania, cu 30 de locatii; Turabo Grand Ballroom si Turabo Royal Ballrom, doua centre de evenimente exclusiviste.

Participare: Intrare libera