TUV AUSTRIA ROMANIA SRL


Descrierea companiei TUV AUSTRIA ROMANIA SRL

Despre TUV AUSTRIA Romania:
TUV Austria Romania, parte a grupului internaţional de inspecţie şi certificare TUV AUSTRIA, a intrat pe piaţa din Romania în 2007 şi preconizează o cifra de afaceri de 2,1 mil de euro până la sfârşitul anului 2008.
TUV Austria Romania dezvoltă 4 divizii: Nobo, Test, Cert, Acad.
- divizia NOBO- TUV Austria este Organism European Notificat- scopul acestei diviziei este de a furniza servicii de evaluare a conformităţii, evaluarea conformităţii putând fi inspecţie, asigurarea calităţii, verificarea unităţii, examinarea tipului sau a designului (proiectării) ori o combinaţie a acestora.
- divizia TEST- materiale şi tehnica sudurii- scopul diviziei este de a executa inspecţii şi teste tehnice în vederea determinării conformităţii unui proces tehnologic sau material cu un standard sau o cerinţă predeterminată.
- divizia CERT- se ocupa de certificarea sistemelor de management, certificarea produselor si certificarea de personal
- divizia ACAD- scopul acestei divizii finnd organizarea de cursuri Cursuri open (în locaţiile TUV Austria Romania) şi cursuri in-house (la sediul beneficiarilor); cursurile organizate sunt în domeniul auditului sistemelor de management al Calităţii, Mediului, Siguranţei Ocupaţionale, IT, management şi logistică & achiziţii, vânzări & comunicare, resurse umane.
Despre TUV AUSTRIA:
Fondat în 1872, TUV Austria este un grup internaţional de inspecţie şi certificare, ce a înregistrat în 2007 o cifră de afaceri de aproximativ 80 milioane de euro. TUV Austria are 25 de subsidiare şi 15 companii asociate în 16 ţări, angajând la nivel global peste 800 de angajaţi.

Comunicate TUV AUSTRIA ROMANIA SRL :

Vezi toate comunicatele companiei TUV AUSTRIA ROMANIA SRL.