Tuvet lansează în România Almazyme, enzime pancreatice de origine animală și B12 în compoziție.

BUCURESTI - 29 noiembrie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Sanatate, Retail, Farmaceutic

Live site

București, România – noiembrie, Almapharm, producătorul celor mai cunoscute enzime pancreatice în
Germania, Austria și Cehia anunță lansarea Almazyme (extract de pancreas porcin).

Almazyme

Almazyme

Prin lansarea Almazyme, Tuvet își continuă cu succes proiectul de a avea în portofoliu produse eficiente și sigure care să se diferențieze față de celelalte produse existente în momentul actual pe piață a spus Dr. Florin Gustere – medic veterinar, directorul Tuvet Pharm, distribuitorul oficial al produselor Almapharm în România.

Almazyme este rezultatul experienței Almapharm în dezvoltarea de enzime pancreatice. Almazyme este un furaj complementar dezvoltat pentru a susține nevoile nutriționale ale câinilor și pisicilor. Almazyme nu este un medicament și conține extract de pancreas porcin. Almazyme trebuie administrat la fiecare masă, indiferent de numărul de mese, ca toate celelalte produse similiare. O doză zilnică nu are sens în acest caz.

Cu acest nou produs lansat, portofoliul de produse unice pentru animale de companie oferit de Tuvet în România, se extinde și acoperă multe nevoi ale medicilor veterinari și ale proprietarilor de animale.

Tratamentul insuficienței pancreatice exocrine

Tratamentul animalelor cu insuficiență pancreatică exocrină trebuie să includă în primul rând administrarea de enzime pancreatice, dietă și suplimentare de vitamina B12.

Suplimentarea cu enzime pancreatice 

Enzimele pancreatice pot fi administrate sub formă de pulbere, capsule sau comprimate. De asemenea, medicii veterinari recomandă administrarea de extract de pancreas. Unele date au indicat o eficacitate mai bună a suplimentelor administrate în formă nefilmată, însă sunt studii care demonstrează eficacitatea produselor filmate. Doza trebuie ajustată în funcție de nevoile fiecărui pacient (adaptat simptomelor clinice), deși în general capacitatea digestivă nu se restabilește complet, nici chiar la pacienții suplimentați corespunzător. Efectele secundare ale enzimelor pancreatice sunt reduse. Totuși au fost raportate cazuri de sângerări orale la câinii care eu primite doze mari de enzime.

Dieta

Absorbția grăsimilor nu se normalizează complet prin adăugarea în dietă a enzimelor pancreatice. Totusi chiar dacă regimul hipolipidic a fost recomandat , această abordare poate fi eronată la câinii foare slabi deoarece aportul caloric este limitat. Medicii veterinari recomandă dietele cu digestibilitate ridicată, cu conținut moderat de grăsimi și aport scăzut de fibre. În practică ar trebui efectuate teste de dietă pentru fiecare câine, pentru a vedea care este cea mai eficientă.

Suplimentarea cu cobalamină (B12)

Deficineța de cobalamină este foarte frecventă la pacienții cu insuficiență pancreatică exocrină și poate apărea deja și la animalele tratate cu enzime pancreatice. Așadar, este important ca nivelurile de cobalamină să fie monitorizate. Toți pacienții cu niveluri scăzute de B12 ar trebui să primească suplimentare corespunzătoare. În mod obișnuit, administrarea cobalaminei s-a efectuat subcutanat, însă unele cercetări recente arată ca suplimentarea zilnică pe cale orală ar putea fi de asemenea eficientă.

Despre Tuvet Pharm Srl

Tuvet Pharm, o alegere sanatoasa!
Suntem o companie cu o bogata experienta in industria veterinara, ce isi propune sa imbunatateasca viata animalelor, precum si experienta din praxisul veterinar, prin portofoliul ce cuprinde suplimente nutritive, fire de sutura si consumabile veterinare. Cel mai recent obiectiv este acela de a dezvolta produse uz veterinar care sa aduca un plus pentru animale si pentru proprietari.

Misiunea noastra:
Tuvet Pharm crede ca bucuria si sanatatea sunt doua componente fundamentale pentru cresterea animalelor. De aceea, misiunea noastra este aceea de a va oferi produse inovatoare, cu valori adaugate certe, de inalta calitate si usor de utilizat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tuvet-pharm-srl/tuvet-lanseaza-in-romania-almazyme-enzime-pancreatice-de-origine-animala-si-b12-in-compozitie