Aveti un plan familial pentru situatii de urgenta? Aveti un plan pentru salvarea businessului in cazuri de urgenta?

BUCURESTI - 17 mai 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

TUVKarpat, reprezentantul in Romania al organismului de certificare al TUV Thuringen e.V. Germania, impreuna cu SMURD - Serviciul Mobil de Urgenta Reanimare Descarcerare organizeaza in perioada 26 - 27 mai 2010 in Bucuresti cursul MANAGEMENTUL SITUATIILOR DE URGENTA.

Aveti un plan familial pentru situatii de urgenta? Aveti un plan pentru salvarea businessului in cazuri de urgenta?

IN SITUATIILE DE URGENTA ITI DORESTI

- CA FAMILIA TA SA FIE IN SIGURANTA

- CA AFACEREA TA SA FIE AFECTATA CAT MAI PUTIN

- SA CUNOSTI TEHNICI DE PRIM AJUTOR

Ai un plan familial pentru situatii de urgenta? Ti-ai instruit familia in legatura cu modul de a reactiona cat mai eficient in cazul unei catastrofe? Aveti un loc intalnire stabilit pentru cazurile in care mijloacele de comunicare nu mai functioneaza iar locuinta este grav avariata?
Te-ai gandit ca in cazul unei situatii de urgenta afacerea ta este pusa in pericol? Cum poti minimiza riscurile? Te-ai asigurat ca angajatii tai cunosc tehnici de prim ajutor? Ce plan de masuri ai pentru continuitatea afacerii?
Ce faceti daca atunci cand ai nevoie de o interventie urgenta nu puteti suna? Cunoasteti masuri de prim-ajutor?

Vino la cursul MANAGEMENTUL SITUATIILOR DE URGENTA si vei afla de la specialisti posibile raspunsuri la aceste intrebari.

Despre TUVKarpat

Experienta in domeniile sistemelor de management este punctul forte al activitatilor noastre, fie ca este vorba despre certificarea acestor sisteme, fie ca este vorba despre certificarea de personal. Echipa TUVKarpat are o solida pregatire teoretica si practica in urma unor stagii de pregatire in Germania. De asemenea, lectorii TUVKarpat sunt formati la cursuri organizate de catre TUV Thuringen si au excelente abilitati de comunicare si metode atractive de invatare. Know-how-ul companiei mama se intalneste cu pasiunea si experienta colaboratorilor nostri: aceasta ar fi cea mai buna desciere a trainingurilor noastre.
Peste 1000 de persoane in Romania poseda in acest moment un certificat eliberat de Departamentul certificare personal al TUV Thuringen. 200 de persoane au primit diplome recunoscute CNFPAin urma absolvirii cursurilor noastre. Lectori remarcabili au fost invitatii nostri : Bernhardt P. Wirth si Dan Puric.
TÜVKarpat este reprezentantul in Romania al Organismului de certificare sisteme de management si personal al TÜV Thüringen e.V. Germania. Printr-o certificare TÜV Thüringen afacerea dumneavoastra este CU SIGURANTA PE MAINI BUNE


tel. 021 319 01 70
www.situatii-de-urgenta.blogspot.com
office@tuvkarpat.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tuvkarpat/aveti-un-plan-familial-pentru-situatii-de-urgenta-aveti-un-plan-pentru-salvarea-businessului-in-cazuri-de-urgenta