CURS SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITATII PENTRU LABORATOARE DE INCERCARI SI/SAU ETALONARI cf. ISO 17025

BUCURESTI - 29 martie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

BUCURESTI 7- 9 APRILIE 2010

Cursul organizat de TUVKarpat isi propune o prezentare a standardului ISO 17025, pentru un sistem de management al calitatii pentru laboratoare de incercari si/sau etalonari. De asemenea vor fi abordate notiuni specifice unui audit al sistemului precum si cateva avantaje al certificarii unui asemnea sistem.

Tematica abordata:
# SR EN ISO 17025:2005;
# Alte standarde în domeniul sistemului de management al calităţii laboratoarelor: ISO 17025, ISO 15161, ISO 15189;
# Cerinţe referitoare la acreditarea laboratoarelor de încercări şi etalonări;
# Organizarea Sistemului de Management al Calităţii (SMC) laboratorului;
# Documentele Sistemului de Management al Calităţii (SMC) laboratorului
# Principiile auditului intern;
# Comunicarea specificã activitãţii de audit;
# Lucrul în echipa de audit;
# Intocmirea documentelor specifice activitãtii de audit;
# Planificarea activitãtii de audit;

La sfarsitul cursului puteti opta pentru un certificat eliberat de organismul de certificare sisteme de management si personal al TUV Thuringen e. V. Germania.

Pentru mai multe informatii vizitati pagina http://tuvkarpat.ro/ro/programare-cursuri/.

Despre TUVKarpat

Experienta in domeniile sistemelor de management este punctul forte al activitatilor noastre, fie ca este vorba despre certificarea acestor sisteme, fie ca este vorba despre certificarea de personal. Echipa TUVKarpat are o solida pregatire teoretica si practica in urma unor stagii de pregatire in Germania. De asemenea, lectorii TUVKarpat sunt formati la cursuri organizate de catre TUV Thuringen si au excelente abilitati de comunicare si metode atractive de invatare. Know-how-ul companiei mama se intalneste cu pasiunea si experienta colaboratorilor nostri: aceasta ar fi cea mai buna desciere a trainingurilor noastre.
Peste 1000 de persoane in Romania poseda in acest moment un certificat eliberat de Departamentul certificare personal al TUV Thuringen. 200 de persoane au primit diplome recunoscute CNFPAin urma absolvirii cursurilor noastre. Lectori remarcabili au fost invitatii nostri : Bernhardt P. Wirth si Dan Puric.
TÜVKarpat este reprezentantul in Romania al Organismului de certificare sisteme de management si personal al TÜV Thüringen e.V. Germania. Printr-o certificare TÜV Thüringen afacerea dumneavoastra este CU SIGURANTA PE MAINI BUNE

office@tuvkarpat.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tuvkarpat/curs-sistemul-de-management-al-calitatii-pentru-laboratoare-de-incercari-sisau-etalonari-cf-iso-17025