TÜVKarpat lanseaza noua sesiune de traininguri 2009 - Viitorul afacerilor noastre depinde de specialistii pe care ii pregatim

BUCURESTI - 3 februarie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

In momente de criza au succes companiile ale caror sisteme de management au flexibilitatea adaptarii la noile conditii economice si ai caror angajati au fost formati astfel incat sa se implice activ in crearea si implementarea de solutii eficiente. Am constatat acest lucru in urma unui sondaj printre clientii TÜVKarpat, companii care si-au certificat sistemele de management cu organismul TÜV Thüringen sau care si-au format specialistii la programele de formare preofesionala organizate de noi.

In privinta certificarii, aprecierea celor chestionati s-a focalizat pe aspectele pozitive in ceea priveste schimbarea imaginii pe piata a companiei si imbunatatirea semnificativa a proceselor dupa auditurile de certificare.
In urma sondarii aleatorii a persoanelor care au parcurs programe de formare TÜVKarpat, majoritatea celor chestionati - 73% - au mentionat ca in urma absolvirii unui curs organizat de noi, performanta lor in cadrul organizatiei a crescut sau au reusit sa gaseasca job-uri mult mai bine retribuite decat precedentele. Aceste efecte pozitive s-au datorat pregatirii deosebite a lectorilor, folosirea know-how-ului german in analiza situatiilor concrete, gradului ridicat de aplicabilitate practica a cursurilor si nu in ultimul rand certificatelor recunoscute international si eliberate de Departamentul de certificare personal al TÜV Thüringen e.V. Germania.
In acest an, puteti beneficia de noi cursuri de management si marketing http://www.tuvkarpat.ro/documente/cursuri_2009.PDF precum si de o oferta speciala de pachete de traininguri http://www.tuvkarpat.ro/documente/OFERTA_LUNII.PDF.

Daca doriti sa verificati in cadrul organizatiei dumneavoastra conformitatea sistemelor de management calitate sau mediu cu standardele de referinta, va invitam sa parcurgeti programele Auditor intern al sistemului de management al calitatii si Auditor intern al sistemului de management al mediului.

Preocuparea pentru mediu si protectia acestuia, precum si respectarea legislatiei in domeniul deseurilor este obiectul unui training deosebit, Managementul deseurilor. Aici puteti afla punctual cum se construieste o strategie eficienta in ceea ce priveste deseurile precum si studiul unor situatii concrete, la propunerea dumneavoastra, legate de managementul acestora. Un management eficient al deseurilor ajuta la scaderi semnificative de costuri ale organizatiei.

Obsesia lumii moderne – informatia. Cum protejam informatiile care tin de activitatile din organizatia noastra, cum prevenim atacurile informationale, cum responsabilizam membrii organizatiei fata de diferite accidente care pot cauza pierderi , cum construim un sistem de managemnt al securitatii informatiilor in mod eficient. Avem parte de raspunsuri la aceste intrebari, precum si exemple practice speciale, parcurgand programul de ausitor intern securitatea informatiilor.

Sanatatea si securitatea ocupationala este o preocupare permanenta a oricarui manager. Costurile construirii unui sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale conform OHSAS / ISO 18001:2007 sunt mai mici decat eventuale despagubiri sau amenzi pentru nerespectarea regulilor sau legislatiei in vigoare. Mai ales ca fiecare organizatie trebuie sa aiba un responsabil in acest domeniu.

Despre TUVKarpat

Experienta in domeniile sistemelor de management este punctul forte al activitatilor noastre, fie ca este vorba despre certificarea acestor sisteme, fie ca este vorba despre certificarea de personal. Echipa TUVKarpat are o solida pregatire teoretica si practica in urma unor stagii de pregatire in Germania. De asemenea, lectorii TUVKarpat sunt formati la cursuri organizate de catre TUV Thuringen si au excelente abilitati de comunicare si metode atractive de invatare. Know-how-ul companiei mama se intalneste cu pasiunea si experienta colaboratorilor nostri: aceasta ar fi cea mai buna desciere a trainingurilor noastre.
Peste 1000 de persoane in Romania poseda in acest moment un certificat eliberat de Departamentul certificare personal al TUV Thuringen. 200 de persoane au primit diplome recunoscute CNFPAin urma absolvirii cursurilor noastre. Lectori remarcabili au fost invitatii nostri : Bernhardt P. Wirth si Dan Puric.
TÜVKarpat este reprezentantul in Romania al Organismului de certificare sisteme de management si personal al TÜV Thüringen e.V. Germania. Printr-o certificare TÜV Thüringen afacerea dumneavoastra este CU SIGURANTA PE MAINI BUNE


TÜVKarpat
Bd. Octavian Goga nr.3
Bucuresti
office@tuvkarpat.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tuvkarpat/tuvkarpat-lanseaza-noua-sesiune-de-traininguri-2009-viitorul-afacerilor-noastre-depinde-de-specialistii-pe-care-ii-pregatim