TV K Lumea


Descrierea companiei TV K Lumea

Despre “auto motor si sport“
Lansata in 1997, “auto motor si sport“ a adus pe piata romaneasca un nou format si o noua atitudine.
In prezent, “auto motor si sport“ este cea mai mare si mai influenta revista auto. Conform ultimului val SNA (Studiul National de Audienta), “auto motor si sport“ este cea mai citita revista auto, dar si cea mai citita revista lunara de catre barbati, conducand detasat cu un total de 295.000 de cititori.

Despre Motor-Presse Romania
Motor-Presse Romania este unul dintre principalele grupuri editoriale ale revistelor de interes special din Romania. Compania detine un portofoliu bine determinat de titluri pe sectorul auto-moto, prin “auto motor si sport”, “Univers Moto”, “LastAutoOmnibus”. Motor-Presse Romania publica, de asemenea, revista de popularizare a stiintei “GEO”. Cu targetul si politica editoriala internationala adaptate perfect cititorilor romani, Motor-Presse Romania reuseste sa ofere reviste de inalta calitate atat cititorilor, cat si publicatiilor.

Despre Motor-Presse International / Motor-Presse Stuttgart
Motor-Presse Stuttgart este unul dintre principalele grupuri editoriale ale revistelor de interes, cu activitate in 15 tari. Grupul publica “auto motor und sport”, “MOTORRAD”, “connect”, “Men\'s Health”, “Mountain Bike” si multe alte reviste cu subiecte cum ar fi autovehicule, electronice, telecomunicatii, lifestyle, sport si recreere. Grupul publica mai mult de 150 de titluri distincte la nivel global. Venitul companiei Motor-Presse Stuttgart s-a ridicat la 362 de milioane de euro in 2005, 45% din suma provenind din vanzarile internationale. Actionariatul Motor-Presse Stuttgart este compania de editare si tiparire Gruner + Jahr, cel mai mare editor de reviste european. Gruner + Jahr editeaza peste 285 de reviste si ziare, insotite de variante web, in 20 de tari.

Comunicate TV K Lumea :

Vezi toate comunicatele companiei TV K Lumea.