Emisiunea Profesionistii acum DVD

BUCURESTI - 17 iunie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Din seria de emisiuni PROFESIONIŞTII, realizată la TVR de dna. Eugenia Vodă, reputata realizatoare tv. a selectat 5 materiale având ca invitaţi reprezentanţi de marcă ai lumii ecleziastice româneşti pentru primul DVD.

O antologie a iubirii, a speranţei, a cuvîntului bun, realizată de un profesionist al interviurilor, al discuţiilor pasionate despre oameni, despre puterea cuvântului şi a confesiunii. O reîntâlnire cu 5 “profesionişti ai credinţei”:
-IPS Bartolomeu Anania, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Clujului, Mitropolitul Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului
-Ieromonahul Iustin Marchiş, Mănăstirea Stavropoleos
-Preotul Constantin Coman, Biserica Sfinţii Voievozi, Bucureşti
-PS Sofronie Drincec, Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei
-PS Virgil Bercea, Episcop greco-catolic de Oradea

Durata totală a dublului DVD-ul este de 257 min.
Pentru emisiunea Profesioniştii, Eugeniei Vodă a fost răsplatită cu numeroase premii: Premiul Clubului Român de Presă; Premiul CNA-ului pentru cea mai bună emisiune culturală; Premiul Criticii pentru cea mai bună emisiune de televiziune; Premiul VIP pentru talk-show; Premiul APTR 2008, pentru talk-show

Lansarea DVD-ului va avea loc joi 18 iunie 2009, la ora 18,00, la Librăria Cartureşti, strada Arthur Verona, nr. 13 (lângă Cinematograful Patria)
DVD-ul PROFESIONIŞTII, Eugenia Vodă şi invitaţii săi se află pus în vânzare la magazinele de specialitate. Se poate comanda şi on line pe site-ul www. tvrmedia.ro .

Despre TVR Media

TVR Media este cel mai important editor de programe de televiziune şi de arhivă pe suport DVD din România. Printre proiectele lansate de TVR MEDIA se numără seria de filme de arhivă realizate pe baza operei lui I.L. Caragiale – Filme de Colecţie, seria Teatrul Naţional de Televiziune; Maeştrii Muzicii Populare sau colecţia de 10 DVD-uri cuprinzând 36 de episoade din documentarul “Memorialul Durerii”.

Cristina Enescu
Marketing & PR Manager
office.tvrmedia@tvrmedia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tvr-media/emisiunea-profesionistii-acum-dvd