Lansarea DVD-ului Jocurile Olimpice intre Sport si Spectacol - comentariu Cristian Topescu

Locul desfasurarii: Clubul Nastase, str. Mircea Eliade nr. 1

Organizator: TVRMEDIA

Lansarea DVD-ului Jocurile Olimpice intre Sport si Spectacol - comentariu Cristian Topescu

Momente memorabile de la Olimpiadele ultimilor 30 de ani: Nadia Comăneci obţine prima notă de 10 din istoria gimnasticii mondiale; trei românce ocupă podiumul medaliaţilor la concursul de gimnastică, de la Sydney; un spectacol unic: gala laureaţilor concursului de patinaj de la Alberville şi Salt Lake City .... Cristian Ţopescu „a trăit” aceste clipe alături de sportivii din arenă şi cu vocea lui inconfundabilă a transmis telespectatorilor prin comentariile sale spumoase, spiritule, documentate, electrizante: informaţii, emoţii şi ... curajul de a spera la noi performanţe.

TVR MEDIA cu sprijinul COMITETULUI OLIMPIC ŞI SPORTIV ROMÂN lansează un nou produs care conţine 2 DVD-uri cu imagini-document din timpul Olimpiadelor de vară şi de iarnă: succese sportive, spirit de echipă, fair-play, spectacol.

Dublul DVD „JOCURILE OLIMPICE între SPORT şi SPECTACOL” este comercializat de TVR MEDIA prin intermediul tuturor magazinelor de specialitate precum şi prin comandă telefonică la numărul 021-3174591. Preţul acestui dublu DVD este de 39,90 Lei.

+4-021-3174591 - TVR MEDIA

Despre TVR MEDIA S.R.L.

TVR Media este o casă de producţie editorială înfiinţată in 2003 prin asocierea Televiziunii Române cu grupul RTC. Televiziunea Română deţine 55% din acţiuni, iar RTC 45%.
Având ca obiectiv iniţial valorificarea arhivei de imagini a TVR, în cei aproape doi ani de funcţionare TVR Media a lansat pe caseta audio, video, CD sau DVD peste 50 de produse. După lansarea în domeniul muzical, prin producerea albumului trupei VH2 “Daca n-ai iubi”, TVR Media reprezintă un punct de atracţie pentru mulţi artişti importanţi.
TVR Media se află între primele 10 case de producţie şi distribuţie de filme din România ca volum de vânzări şi are o cotă de 10% din piaţa video din ţară.

Participare: Intrare libera