Tweencall anunta o crestere a cifrei de afaceri cu 38% in Semestrul 1 din 2011

BUCURESTI - 7 septembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri

Tweencall SRL, unul dintre cei mai importanti prestatori de servicii de Call Center si BPO din Romania, anunta pentru primul semestru al acestui an o cifra de afaceri de 5,7 milioane lei, in crestere cu 38% fata de cea realizata in aceeasi perioada a anului trecut, aceasta situandu-se in linie cu cifra de afaceri bugetata pentru anul 2011. Tweencall a incheiat anul 2010 cu o cifra de afaceri de peste 9 milioane lei.

2010 a fost pentru noi anul consolidarii pozitiei Tweencall pe piata. Toate eforturile depuse in ultimii 5 ani in vederea dezvoltarii si eficientizarii modelului de business al companiei au confirmat categoric in 2010 si rezultatele continua sa se vada anul acesta.Pentru intregul an 2011 compania urmareste cresterea cifrei de afaceri si in acest sens, a fost alocat un buget de investitii important, buget ce va fi utilizat pentru dezvoltarea capacitatilor operationale, automatizare si implementarea de noi servicii proprii.

In 2011, Tweencall a creat peste 150 de locuri noi de munca in Bucuresti, Craiova, Brasov, Galati si Ploiesti. Din mai 2011, in Ploiesti activeaza o echipa de Telesales, Ploiesti fiind ultima locatie adaugata la structura Tweencall.

Despre TWEENCALL

Tweencall SRL

Un partener puternic, cu peste 5 ani de experienta in piata de Call Center si BPO, TWEENCALL este alegerea a peste 50 de clienti din Telecom, IT&C, Banking, Servicii Financiare, Medicale s.a.

SERVICII:

Profiling: Constructie/Update/Rent Data Base
Marketing: Marketing Direct, Telemarketing
Vanzari: Lead Generation, Telesales (Upsell, Cross-sell, Hunting), Inbound Sales
Customer Care: Info/Hotline, Help Desk, Suport Clienti, Dispecerat, Retentie, Contract Renewal.
Collection: Soft Collection, Reamintire termen de plata, Notificari
BPO: Back Office, Documentare websiteuri, Monitorizare/moderare forumuri, Virtual Office

CAPACITATE DE OPERARE:

> 600 agenti
450 statii de lucru
50 000 apeluri gestionate zilnic
9 locatii in Romania

Telefon: (+4) 021 305 3450
Fax: (+4) 021 456 1270
E-mail: marketing@tweencall.com