AB Mobile APPS SRL-D lansează, în premieră pentru Romania serviciul TxtFeedback

Cluj-Napoca - 6 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Media / Publicitate, HoReCa, Retail, Internet

TxtFeedback este prima soluție din România care va permite companiilor să îmbunătățescă experiența clienților, adunând feedback, întrebări și sugestii de la ei prin intermediul smart-phone-urilor și răspunzându-le în timp real.

Cum functioneaza TxtFeedback

Cum functioneaza TxtFeedback

 “ În momentul în care am analizat posibilitatea de a lansa serviciul TxtFeedback şi pentru Romania, am luat în calcul adopţia puternică a smartphone-urilor de la noi şi modul în care putem îmbunătaţi experienţa de client al unei companii sau magazin. “  

Dragos Andronic, CTO al AB MOBILE APPS

Pirmasens Germania şi Cluj-Napoca, Romania 6 noiembrie 2012.

 

AB Mobile APPS, un start-up românesc de software ce atacă o piaţa globală e mândru să anunţe lansarea pentru piaţa din Romania a serviciului TxtFeedback care va permite companiilor și organizaţiilor guvernamentale să comunice într-un mod simplu cu clienţii/cetaţenii.

 

Organizaţii de toate dimensiunile găsesc anevoios procesul de adunare de feedback și sugestii de la clienții lor în timp real.  Studiile arată că doar 1 din 25 de clienţii nemultumiţi se plânge de un serviciu nesatisfăcator şi marea lor majoritate folosesc twitter şi facebook pentru a-şi exprima nemulţumirile, ceea ce dăunează imaginii companiei. Asta se întampla şi din cauză că nu există o modalitate simplă şi eficientă pentru clienţi de a-şi exprima nemulţumirile în momentul în care acestea apar. 

“În luna septembrie am anunţat disponibilitatea serviciului TxtFeedback(www.txtfeedback.net)  pentru pieţile din Germania, UK, Canada şi USA.  În urma lansării serviciului, am primit cereri pentru un asemenea serviciu de la companii de retail si organizaţii guvernamentale din România. Am decis atunci să dezvoltam şi o variantă a TxtFeedback pentru piaţa din Romania .” a declarat Bogdan Oros, CEO al AB MOBILE APPS.

 

Despre AB MOBILE APPS

 

AB Mobile APPS este o companie de software europeană cu birouri în Cluj-Napoca şi Pirmasens ( Germania) care îşi doreşte să îmbunătăţească comunicarea companii - clienţi prin intermediul tehnologiilor web şi mobile.

 

Contact de presă:

 

Bogdan Oros, Co Fondator AB MOBILE APPS

e-mail: Bogdan@txtfeedback.net

telefon: 0745026963