Craciun cu zane si povesti

Locul desfasurarii: Centrul Educational Sfanta Faustina

Organizator: Tycoon Communication

Craciun cu zane si povesti

Tycoon Communication si ambasadorii campaniei '' Daruieste o speranta !'', organizeaza marti, 16 decembrie la orele 15.00 evenimentul '' Craciun cu zane si povesti '' in favoarea copiilor de la Centrul Educational Sfanta Faustina.

Toti micutii care sunt suferinzi de maladii grave vor impodobi impreuna cu ambasadorii, bradul de Craciun, vor avea parte de un spectacol artistic de exceptie, vor avea parte de un pranz ca in povesti si vor primi daruri.

Ambasadorii campaniei se vor trasforma astfel in Mos Craciun si zane bune si vor crea magia sarbatorilor de iarna, incercand sa le indeplineasca dorintele si sa ii faca sa uite macar pentru o zi de bolile grave care ii macina.

Pianistul concertist international, Madalina Pasol va sustine un recital extraordinar, apoi micii muzicieni de la Institutul de Arte vor sustine un program de colinde, incheind spre deliciul micutilor cu Magicianul Verdini si Mos Craciun. Campania continua pentru ca SoftExpert Mobility din Craiova a daruit centrului un software, cu ajutorul caruia puteti cu totii sa va aduceti aportul la intrajutorarea centrului care ii tine aproape de educatie pe micuti, donand orice suma. Necesarele pentru organizarea acestui eveniment sunt oferite de catre Mega Image, Vel Pitar, Aqua Carpatica, Vinarte si BDG.

Va urma apoi in cursul lunii februarie, un bal caritabil care are ca scop strangerea de fonduri in vederea achizitionarii de proteze speciale pentru copii. Amfitrioni ai evenimentului vor fi Gabriella Pascaru Bisi si Cristian Nicolae.

Avand in vedere ca este un eveniment cu si pentru cei mici, dorim sa aducem la cunostinta ca exista declaratii de consimtamant a parintilor, privind imaginea copiilor care pot fi fotografiati si filmati. Doar in dua cazuri copii nu pot sa apara pe absolut nici un suport media, datorita faptului ca se afla in proces de adoptie. Acesti copii vor avea in piept un punct rosu pentru a fi recunoscuti la eveniment !

Sponsori: Asociatia Iuris Civilis, Tycoon Communication, SoftExpert Mobility, Eurolines, Tui Travel Center.

Gold Partner: Mega Image

Parteneri: evoMag.ro, Vel Pitar, Aqua Carpatica, Complex Apicol Veceslav Harnaj, Morgan La Dud, Institutul de Arte, Whirlpool, Pell Amar, Nikon, GeoTrans, Vinarte, BDG, Printmakers United, Editura Nemira.

Parteneri Media: Orasul Meu, Centrul de Presa, Itsy Bitsy FM, Romania TV

Centrul Educational Sfanta Faustina, B-dul C-tin Brancoveanu nr.20, sector 4 ( In incinta curtii spitalului Marie Curie, inainte de intrarea in spital, prima strada la dreapta, intrare laterala. Cladirea imediat dupa Centrul de Recuperare Robanescu)

www.faustina.ro/doneaza/

Tycoon Communication - Gabriella Pascaru Bisi

gabriella@tycooncommunication.com - 0721 640 384

Confirmare pana la data: 16 decembrie 2014

Participare: Numai pe baza de invitatie

Sponsori eveniment:
  • Tycoon Communication Tycoon Communication
Parteneri eveniment:
  • Mega Image - Gold Partner Mega Image - Gold Partner
Parteneri media eveniment:
  • Romania TV - Partener Media Romania TV - Partener Media