Seminar de afaceri ''Oportunitati actuale in Algeria''

Locul desfasurarii: Sala de conferinte a Camerei de Comert si Industrie Brasov

Organizator: Camera de Comert si Industrie Brasov, Camera de Comert si Industrie Romania-Algeria, Tycoon Communication

Seminar de afaceri ''Oportunitati actuale in Algeria''

Camera de Comert si Industrie Brasov in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Romania- Algeria , organizeaza seminarul de afaceri: ''Oportunitati actuale in Algeria''

Evenimentul va avea loc joi, 27 iunie la orele 11.00 la sediul Camerei de Comert si Industrie Brasov, sala de Conferinte.

Extinderea relatiilor economice si comerciale intre Romania si Algeria precum si exploatarea oportunitatilor de afaceri aparute in actualul context algerian, vor face obiectul seminarului. In urma programului prezidential adoptat in Algeria, au fost alocate sume fara precedent pentru cresterea si imbunatatirea industriilor. Aceste sume sunt segmentate pe infrastructura, dezvoltarea resurselor umane, constructii, agricultura, sanatate, imbunatatirea serviciului public, energie, educatie, cercetare stiintifica, tehnologii de comunicare, combaterea somajului, cultura.

Companiile romanesti sunt asteptate cu interes in Algeria pentru a contribui la dezvoltarea domeniilor mentionate in programul prezidential, la participarea in implementarea proiectelor pe infrastructura care includ construirea de cartiere de locuit cu anexele aferente, constructia de cai ferate cu 17 linii feroviare, noi autostrazi, aeroporturi, etc. Poporul roman este foarte apreciat in tara maghrebiana si datorita faptului ca intre anii '70 si '80 au fost multi profesionisti romani care au lucrat in Algeria, printre care profesori si invatatori care au contribuit la formarea catorva generatii de algerieni.

Cele doua camere de comert isi exprima convingerea ca acest seminar va deveni o platforma de comunicare corecta catre intreprinzatorii din Brasov a oportunitatilor reale pe care le ofera piata de afaceri si statul algerian in actualul context geo-politic.

Cu aceasta ocazie, cele doua camere de comert vor semna oficial acordul de colaborare pe o perioada nedeterminata, acord care vizeaza dezvoltarea si cresterea mediului de afaceri romano-algerian.

Seminarul va fi deschis de catre Camera de Comert si Industrie Brasov, dupa care prima parte a seminarului va fi sustinuta de catre Prof.MA Gabriella Pascaru Bisi, director de comunicare si partener al Camere de Comert si Industrie Romania-Algeria si CEO al agentiei Tycoon Communication , iar a doua doua parte a seminarului va fi sustinuta de catre Mediator International Nadjet Karabernou, Presedinte al Camerei de Comert si Industrie Romania-Algeria.

Evenimentul se va incheia cu o degustare de vin, oferita de casa de vinuri Cramele Halewood, ocazie cu care ne va spune povesti cu vin, Marius Bratu, sommelier al prestigioasei case si unul dintre cei 12 sommelieri cei mai buni din Europa.

Pentru informatii suplimentare :

Prof.MA Gabriella Pascaru Bisi

Tycoon Communication

gabriella.pascaru@yahoo.it

Confirmare pana la data: 27 iunie 2013

Participare: Intrare libera

Parteneri eveniment:
  • Cramele Halewood Cramele Halewood
Parteneri media eveniment:
  • Tycoon Communication Tycoon Communication