Biscuiti stelute - reteta oferita de revista Ce papam?
BUCURESTI - 12 decembrie 2008
Comunicat tip General in Media / Publicitate
Ingrediente:
650g faina, 200g unt taiat bucati, 175g zahar, 3 galbenusuri, 1 ceasca de lapte, 1 lingura de suc de lamaie, un praf de sare, 1 lingurita praf de copt.
Mod de preparare:
Faina se amesteca cu galbenusurile, zaharul, laptele si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Aluatul se tine la rece circa o ora. Se scoate de la frigider si se intinde pe masa tapetata cu faina, pana ce se obtine o foaie de circa un cm grosime. Cu o forma (de stea) se taie aluatul. Se unge o tava cu unt si se pun stelutele din aluat la copt. Se scot atunci cand capata o culoare aurie. Se pot decora cu zahar pudra pe deasupra.
Timp de preparare: 20 minute
Timp de coacere: 35 minute
Portii: destule, cat sa ornezi bradul cu ele si sa-ti mai ramana si pentru colindatori!
Revista Ce papam? va ureaza Sarbatori fericite !
Cauta la chioscuri Ce papam? editia lunii decembrie!
Despre U First advertising&communication
U First Advertising&Communication, este o firma recent infiintata, ai carei parteneri au experienta vasta in domeniul publishingului. U First - dupa cum ii spune si numele, pune CLIENTUL PE PRIMUL LOC, ea functionand deopotriva ca editura si agentie de publicitate. Suntem o echipa tanara, creativa si flexibila.
Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne la marketing@cepapam.ro, redactia@cepapam.ro sau pe site la www.cepapam.ro.
corina.pirsean@ufirst.ro