5 zile de cadouri de la Uber - doneaza cadouri pentru copii, gaseste surprizele din masini si comanda un cozonac, totul GRATUIT

BUCURESTI - 16 decembrie 2015

Comunicat tip General in IT&C, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social, Tehnologie

Uber, compania de tehnologie care a intrat in februarie in Bucuresti, a pregatit 5 zile pline de cadouri. Pe 20 decembrie, duminica, ridica GRATUIT donatii pentru copiii ingrijiti de Hopes and Homes for Children Romania. Intre 21 si 23 decembrie vor fi cadouri chiar in masini, iar pe 24 decembrie utilizatorii aplicatiei pot comanda un cozonac delicios produs de Ana Pan - cozonacul este cadoul Uber!

Pe 20 decembrie Uber preia gratuit donatii pentru copii

Pe 20 decembrie Uber preia gratuit donatii pentru copii

 Sărbătorim primul decembrie în București cu 5 zile pline de cadouri - de la Uber și de la utilizatorii aplicației. Așteptăm cu drag donații pentru copii pe 20 decembrie și vrem să mulțumim tuturor cu multe surprize în mașini și posibilitatea de a primi cadou un cozonac, pe 24 decembrie! 

Echipa Uber București

Uber sărbătorește primul decembrie în București cu 5 zile pline de cadouri și surprize. În perioada 20-24 decembrie, utilizatorii aplicației vor putea să se implice în multe activități de sărbători pentru a primi și a dărui cadouri. Citește și pe blog.

Pe 20 decembrie, Uber deschide cele 5 zile de sărbătoare cu o inițiativă de colectare de cadouri pentru copiii îngrijiți de Hope and Homes for Children România (hhc.ro). Cei interesați pot dona obiecte noi, dar neîmpachetate (haine, încălțăminte, jucării, rechizite, cărți) - tot ce trebuie să facă este să deschidă aplicația duminică în intervalul 13:00-17:00 și să selecteze opțiunea GIVING. O mașină va ajunge în câteva minute pentru a prelua gratuit donația. Hope and Homes for Children, partenerul Uber în această inițiativă, va împărți apoi cadourile către copiii din centrele de plasament din București și din țară.

Între 21 și 23 decembrie, cei care călătoresc cu Uber pot găsi și ei câte un cadou în mașină! Echipa Uber a ascuns într-o parte din mașini decorațiuni de brad, brăduți de Crăciun, precum și multe alte surprize! Comandă un Uber și te poți număra printre norocoși.

Și pentru că sărbătorile nu sunt la fel fără un cozonac dolofan cu multă umplutură de nucă (și merișoare), pe 24 decembrie Uber vă face cadou chiar asta! În intervalul 11:00 - 15:00, utilizatorii aplicației pot comanda un cozonac realizat de maeștrii patiseri Ana Pan după rețete tradiționale. Cozonacul este cadoul Uber pentru utilizatorii săi din București și se va aplica doar o taxă de livrare de 10 lei. Cei care nu au încercat Uber pot comanda absolut gratuit dacă își descarcă aplicația și folosesc codul “cozonaci” înainte de comandă. Disponibilitatea va fi limitată, dar și cererea mare, aşa că grăbiţi-vă să comandaţi!!

Împarte bucuria și folosește hashtag-ul #5DaysOfCheer! Detalii și alte informații sunt disponibile pe blog.

Taguri: cadouritehnologiedonatiicraciunsurprizeuber