UBISOFT ANUNŢĂ LANSAREA OFICIALĂ ÎN ROMÂNIA A MULT AŞTEPTATULUI JOC ASSASSIN’S CREED 2

BUCURESTI - 12 noiembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Ubisoft® anunţă lansarea oficială a jocului Assassin’s Creed II în cadrul unui eveniment special ce va avea loc pe 24 noiembrie, la magazinul Diverta Magheru din Bucureşti.

Bucureşti, România – 12 noiembrie 2009 - Ubisoft® anunţă lansarea oficială a jocului Assassin’s Creed II în cadrul unui eveniment special ce va avea loc pe 24 noiembrie, la magazinul Diverta Magheru din Bucureşti.

Primul Assassin’s Creed se poate lăuda cu numeroase titluri precum „Best Action/Adventure Game” din partea IGN sau „Best Action Game” din partea GameSpot, şi cu vânzări care au depăşit 8 milioane de exemplare. Nu au lipsit însă nici criticile, care evidenţiau diferite aspecte ale jocului, care puteau fi mai elaborate. După discuţiile aprinse pe care le-a stârnit primul episod, este de înţeles că Assassin’s Creed II se numără printre cele mai aşteptare jocuri ale anului, atât fanii, cât şi criticii întrebându-se cum se va prezenta noul capitol al războiului dintre templieri şi asasini.

Pe 24 noiembrie toate întrebările îşi vor găsi răspuns în cadrul unei prezentări care pe lângă faptul că va detalia numeroasele noutăţi aduse de joc, va permite publicului să încerce jocul pe console PlayStation 3. Desfăşurat în parteneriat cu Sony Computer Entertainment, lansarea lui Assassin’s Creed II promite şi numeroase surprize participanţilor. Dintre acestea am putea aminti o promoţie care asasinează criza: fiecare participant care achiziţionează în cadrul evenimentului de lansare jocul Assassin’s Creed II, va primi cadou primul Assassin’s Creed pentru PC. Nu vor lipsi nici concursurile, care vor premia participanţii cu diferite obiecte legate de joc: tricouri, postere, măşti etc. Marele premiu al evenimentului este un PlayStation 3 împreună cu un joc Assassin’s Creed II.

Fără a dezvălui şi alte surprize, vă invit pe toţi la lansarea Assassin’s Creed II, care va avea loc la magazinul Diverta Magheru din Bucureşti, pe data de 24 noiembrie între orele 19:00-21:00.

Pentru mai multe informaţii despre joc vizitaţi pagina web http://assassinscreed.uk.ubi.com.


Despre Ubisoft
Ubisoft este unul dintre cei mai importanți producători, publisheri și distribuitori de produse de divertisment interactive, la nivel mondial, care a crescut considerabil printr-o gamă de produse și parteneriate, diversificate și de calitate. Ubisoft are echipe de dezvoltare în 27 de țări și distribuie jocuri în 55 țări pretutindeni în lume. Obiectivul principal este realizarea de jocuri video de cea mai înaltă calitate, folosind tehnologii de ultimă oră. În anul fiscal 2008-09 Ubisoft a înregistrat o cifră de vânzări de 1056 milioane de euro. Pentru mai multe detalii vizitați www.ubisoftgroup.com.

© 2009 Ubisoft Entertainment. Toate drepturile rezervate. Assassin’s Creed, Ubisoft, Ubi.com şi sigla Ubisoft sunt mărci comerciale ale Ubisoft Entertainment în SUA şi/sau alte ţări. Playstation şi sigla familiei PS sunt mărci comerciale şi PS3 este o marcă înregistrată al Sony Computer Entertainment. Sigla Playstation Network este o marcă de serviciu al Sony Computer Entertainment.

Despre Ubisoft

Lansare de joc
Jacint Erdei
PR MAnager Ubisoft Romania
erdei.jacint@ubisoft.com