ucas    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ucas

 • ucas. How to Apply to a Top UK University - Mirunette Education

  ucas

  Bucuresti - 20 September 2017

  Comunicat de MIRUNETTE EDUCATION S.R.L.

  Mirunette Education organizeaza seminarul interactiv How to Apply to a Top UK University. Seminarul se va desfasura pe 16 Octombrie 2017, de la ora 18:30, la Hotel DoubleTree by Hilton (Bucuresti) si il va avea ca main speaker pe Tim Fish, Director ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: ucas , mirunette education

  Vezi toate comunicatele de presa despre ucas

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ucas.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ucas. Informatiile despre ucas cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ucas, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ucas, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.