Ucenic

Definitie Ucenic

1. Persona (tanara) care invata o meserie lucrand in productie sub indrumarea unui mester sau urmand o scoala profesionala.2. Adept si continuator al unui savant, al unui filozof, al unui artist incepator intr-o activitate discipol.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ucenic? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ucenic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ucenic. Definitiile termenilor despre Ucenic cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ucenic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ucenic.