Alice Tîrșea este noul Managing Director al UCMS Group Romania

BUCURESTI - 26 martie 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, IT&C, HR

Din luna martie 2013, UCMS Group Romania are un nou Managing Director. Alice Tîrșea completeaza echipa companiei cu experienta dobandita in 10 ani de activitate in managementul resurselor umane si cel operational.

Alice Tîrșea este noul Managing Director al UCMS Group Romania

Alice Tîrșea a lucrat timp de 9 ani la G4S Romania, ocupand succesiv functiile de Manager de Resurse Umane, Director General al Diviziei de Cash si apoi ca COO, coordonand operatiunile celor trei divizii ale companiei. In ultimii doi ani, Alice Tîrșea si-a dezvoltat propria companie de consultanta in management operational si training, yourCOO.

In noul sau rol, Alice se va ocupa de coordonarea activitatii UCMS Group Romania pe plan local.

„Sunt bucuros ca Alice Tîrșea ni s-a alaturat ca Managing Director al UCMS Group Romania. Ii urez bun venit in cadrul echipei si sunt increzator ca experienta si profesionalismul ei ne vor ajuta sa ne dezvoltam si sa avem o relatie mai stransa cu clientii si partenerii nostri”, a declarat Jan Palmkvist, CEO, UCMS Group EMEA.

„Sunt incantata sa ma alatur echipei UCMS Group Romania, unul din cei mai importanti furnizori de solutii software si servicii externalizate de salarizare si resurse umane de pe piata romaneasca. Am acceptat aceasta provocare, pe de o parte, deoarece este o echipa cu experienta indelungata, oferind servicii inca din anul 1996, si pe de alta parte, deoarece am primit un feedback foarte bun de la clientii sai. Sunt convinsa ca impreuna, sustinand nivelul inalt de calitate a serviciilor si avand o abordare flexibila in relatia cu clientii si partenerii locali, vom reusi sa ne atingem obiectivele de crestere a companiei”, a adaugat Alice Tîrșea.

Despre UCMS Group Romania

UCMS Group Romania este parte a UCMS Group, o organizatie multinationala cu operatiuni directe in Ungaria, Polonia, Romania, Rusia si Ucraina si o retea de parteneri in intreaga regiune.
UCMS Group Romania este furnizor specializat de solutii software si servicii externalizate de salarizare si administrare de personal. Compania a fost infiintata in 1996, in Cluj-Napoca, iar in prezent are inca doua birouri deschise in Bucuresti si Craiova.
Clientii sai sunt corporatii multinationale, dar si societati medii si mari din diferite industrii: consultanta, finante-banci, distributie, productie, retail, telecomunicatii, mass-media.