Extended lansează versiunea Demo a platformei de eCommerce cu peste 200 de funcţionalităţi integrate

Galati - 6 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Tehnologie, Internet

Versiunea Demo a platformei de eCommerce Extended este acum disponibilă online și poate fi testată atât de către persoanele care doresc să își pornească o afacere online, cât și de către posesorii de magazine online care vor să încerce experiența comerțului electronic oferită de către Extended, utilizând cele peste 200 de funcționalități integrate. Alegerea unei soluții eCommerce potrivite pentru un business reprezintă cea mai importantă decizie pentru dezvoltarea unui magazin online, motiv pentru care Extended oferă toate instrumentele necesare administrării avansate a unui business în eCommerce, indiferent de domeniul de activitate sau experiență.

Descoperă avantajele oferite de cele peste  200 de funcționalități

Descoperă avantajele oferite de cele peste 200 de funcționalități

 Echipa UIS & Extended a înteles unde ne propunem să ajungem, care este obiectivul nostru, dar în timp ce am dezvoltat proiectul au reușit să ne arate direcții noi, pe care noi nu le-am anticipat pe lângă faptul că au executat bine și în timpul în care s-au angajat. 

Adrian Dogaru, www.covera.ro

Ce presupune versiunea DEMO?

Extended Demo Store simulează complet structura unui magazin online dezvoltat pe platforma Extended, oferind acces în cadrul magazinului atât în calitate de client, cât și în calitate de manager. Odată accesat, panoul de administare prezintă în mod intuitiv toate tool-urile necesare managementului eficient al unui magazin online. Panoul de administrare este optimizat și pentru varianta mobilă, oferind posibilitatea monitorizării echipei, a comenzilor și a rapoartelor de vânzări direct de pe smartphone.

Cu peste 200 de funcționalități și soluții disponibile, platforma Extended este potrivită și personalizabilă pentru orice business online. Printre beneficiile Extended se numără modulul special pentru Black Friday, magazin online pe Facebook, integrări cu firme de curierat, procesatori de plăți cu cardul și comparatoare de prețuri, rapoarte de vânzări și performanță, integrare cu Google Analytics și sistem avansat de promoții și gestiune internă. Extended permite dezvoltarea și gestiunea simultană a mai multor magazine online în cadrul aceluiași cont de administrare și oferă posibilitatea de integrare cu ERP în sistem de import (gestiune în extern și import în platformă) sau de export (gestiune în platformă și export pentru ERP) și integrare SAP și Navision.

Cele 3 pachete disponibile vin în ajutorul magazinelor online pentru luarea celei mai bune decizii privind soluția de eCommerce corespunzătoare fiecărui tip de business: Install & Go, Start-Up și Professional. Indiferent de pachetul ales pentru un magazin online, acesta este complet personalizabil, putând fi adăugate ulterior module custom și funcționalități dedicate tipului de business.

Istoricul Extended

Extended este un produs marca UIS, creat și dezvoltat in-house după un studiu amănunțit asupra comerțului electronic din România. Prin calitatea serviciilor oferite și prin experiența acumulată în eCommerce, Extended ridică standardele comerțului electronic din România la un alt nivel. UIS este o agenție de creație și dezvoltare online înființată în anul 2006 și autoare a numeroase proiecte și colaborări din mediul online, printre care se numără Adobe Inc, Gala Premiilor eCommerce, Voltaj, Agricover, Crocs Store România, Gavriliu Imobiliare, Eco Iluminat, 4Garden, Animal Vet și alții. Implicarea directă a agenției UIS în integrarea magazinelor online pe o platformă dedicată comerțului din România a început în anul 2007 cu dezvoltarea primei variante de platformă care a stat la baza magazinului online Vexio, premiat la GPeC pentru Cel mai bun Start-Up în 2008 și Magazinul Anului 2009.

Business-uri care folosesc Extended cu succes

Printre clienții care au ales deja Extended se numără Agricover cu brandul online Covera (cel mai mare furnizor de produse și servicii complete pentru grădină, fermă și terenuri agricole din Europa de Sud-Est), Eco Iluminat (pionierul online din domeniul iluminatului casnic și profesional), Maguay (Maguay Impex SRL - cel mai important producător autohton de sisteme de calcul și Intel Server Local Leader pentru Europa Centrală și de Est, începând cu anul 2009), Bioportal (furnizor online de produse bio), Cafeaua Zilei (magazin online cu aparate, consumabile și accesorii pentru prepararea specialităților din cafea), T-shirt Factory (producător de tricouri și stickere personalizate cu modele grafice unice și originale), Golden Rose cu brandul Cosmania (brandul Golden Rose aparține de Erkul Cosmetics, unul dintre top 5 producători și furnizori de produse cosmetice și make-up la nivel mondial, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu).

Pe lângă pachetele standard, clienții Extended au ales și dezvoltarea de module custom precum: servicii de gestiune internă, module de configurare hardware, configurare și personalizare de tricouri, integrări cu servicii externe de ERP precum Navision sau SAP, ș.a.m.d.

Cu experiența acumulată prin prima variantă de platformă eCommerce, s-a trecut la dezvoltarea și perfecționarea platformei Extended, care reprezintă rezultatul a 5 ani de activitate în comerțul electronic din România. Magazinele online care au ales Extended au devenit business-uri de succes cu rezultate notabile în domeniu și au obținut până în prezent un total de 6 premii la Gala Premiilor eCommerce, cea mai importantă competiție de comerț electronic din România.

Viziunea Extended este aceea de a deveni cea mai puternică platformă de eCommerce din România, fiind destinată atât magazinelor online start-up, cât și firmelor și brandurilor consacrate.

http://www.extended.ro/testeaza-demo

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ultimate-interactive-studio/extended-lanseaza-versiunea-demo-a-platformei-de-ecommerce-cu-peste-200-de-functionalitati-integrate