UIS lanseaza Extended – platforma dedicata magazinelor online din Romania

BUCURESTI - 7 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Tehnologie, Internet

Cu un background de 4 ani in eCommerce, incluzand 2 ani de management pentru magazinul online Vexio.ro, plus consulanta si strategie pentru alte 9 magazine online, UIS lanseaza platforma de ecommerce Extended, dedicata si optimizata online-ului din Romania. Magazinele dezvoltate de catre UIS pe prima varianta a platformei (creata in urma cu 4 ani) au obtinut rezultate notabile de-a lungul activitatii online, atat in cadrul evenimentelor nationale precum Gala Premiilor eCommerce, cat si ca business in sine.

Extended - www.extended.com.ro

Prin produsul si serviciul Extended vrem sa oferim clientilor in primul rand calitate in loc de cantitate, acesta fiind principiul pe care a fost dezoltata platforma. Am adaptat si mulat cele 3 pachete de servicii dupa cerintele pietii electronice actuale din Romania si ne dorim sa ridicam standardele eCommerce la un alt nivel.

Adrian Ionascu, development director si managing partner UIS

www.extended.com.ro

Lansarea platformei extended presupune in primul rand impartirea serviciilor in 3 pachete, cu scopul de a veni in sprijinul clientilor de a alege solutia potrivita fiecarui business, dar si de a ridica standardele pietei de ecommerce din Romania.

Cum se diferentiaza Extended de platformele internationale de eCommerce? In primul rand, serviciile integrate se adreseaza in special pietii din Romania: procesatori de plati online din Romania, sisteme de curierat automate oferite de catre curierii din Romania, comparatoarele de preturi si sistemele automate de actualizare a preturilor puse la dispozitie de catre distribuitorii din Romania. In al doilea rand, pachetele de servicii oferite de catre Extended sunt astfel concepute si mulate pentru piata electronica din Romania, incat au scopul de a furniza solutii echilibrate in functie de cerintele si nevoile pietii. Tinand cont de experienta acumulata timp de 4 ani in cadrul comertului electronic din Romania, am putut observa si studia evolutia acestuia pentru a veni in prezent cu un produs care sa poata furniza solutii eCommerce pentru orice business.

Fata de platformele de eCommerce din Romania, Extended se evidentiaza in primul rand prin calitatea serviciilor oferite clientului si prin consultanta si strategie de dezvoltare online. In al doilea rand, magazinele dezvoltate de catre uis pe prima varianta a platformei au obtinut numeroase titluri si rezultate: "Cel mai bun magazin Start-Up" (Vexio.ro, 2008), "Magazinul anului" (Vexio.ro, 2009), "Cel mai bun magazin din categoria Acasa" (Eco-iluminat.ro, 2009), "Cel mai bun magazin Start-Up" (Animal-vet.ro, 2011), "Cel mai bun magazin din categoria Pet Shop" (Animal-vet.ro, 2011), "Cel mai bun magazin din categoria Casa si Gradina" (Eco-iluminat.ro, 2011). Printre facilitatile oferite de catre Extended se numara si monitorizarea activitatii magazinului online pe telefonul mobil (monitorizare echipa, comenzi, flux vanzari, statistici), simplificarea procesului de comanda (comanda intr-un singur pas cu sau fara cont, generare automata de factura, AWB si fisa de expeditie), modul de import automat a produselor IT&C in baza de date a magazinului, suport tehnic si asistenta la instalare pe server si posibilitatea de a gestiona simultan mai multe magazine online.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ultimate-interactive-studio/uis-lanseaza-extended-platforma-dedicata-magazinelor-online-din-romania