K Tech – Ultra PRO împreună cu BCR şi Intuitext, se alatura programelor educationale pentru elevi

BUCURESTI - 9 iunie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Grupul K Tech – Ultra PRO alături de BCR şi INTUITEXT, divizia de software educaţional a Softwin, lansează promoţia „Plăteşte-ţi calculatorul din alocaţia ta de elev!”, ce se desfăşoară la nivel naţional, în 1500 de şcoli, pe perioada 1-30 iunie.

K Tech – Ultra PRO împreună cu BCR şi Intuitext, se alatura programelor educationale pentru elevi

„Promoţia lansată joi,1 iunie, vine în sprijinul nevoii de dezvoltare a sistemului informaţional la nivel şcolar. K Tech – Ultra PRO, conştient de rolul pe care calculatorul îl are în activitatea didactică a elevilor, propune o ofertă accesibilă din punct de vedere al achiziţiei”, declară Cătălin Butolo, director de marketing al grupului K Tech – Ultra PRO.


În luna iunie, cu ajutorul cardului co-branded BCR - Ultra PRO, elevii pot cumpăra în rate, din magazinele Ultra PRO Computers, sistemul „Ultra Select”. În plus, cu talonul primit în şcoală, elevii vor primi bonus două CD-uri INTUITEXT cu software educaţional, lecţii interactive de Geografie şi Biologie.


Pentru a veni în sprijinul elevilor cu o ofertă accesibilă, valoarea minimă a ratei de achiziţie este mai mică decât alocaţia lunară de elev.

„Ne-am alăturat acestui program din dorinţa de a facilita accesul elevilor către cele mai moderne instrumente de studiu. Educaţia asistată de calculator dezvoltă procesul de instruire şi oferă competitivitate pentru ca în final, rezultatele şcolare ale elevilor să fie considerabil îmbunătăţite”, a declarat Horaţiu Berdilă, director comercial INTUITEXT, divizia de software educaţional a Softwin.„Banca Comercială Română consideră ca foarte importantă dezvoltarea sistemului educaţional în România iar acest fapt este demonstrat de numeroasele proiecte în domeniu în care banca se implică activ. Această nouă iniţiativă reconfirmă interesul BCR în dezvoltarea sistemului de învăţământ şi implicit al celui informaţional. Alături de partenerii săi, grupul K Tech – Ultra PRO şi Softwin, BCR oferă, prin intermediul cardului co-branded BCR – Ultra PRO, posibilitatea ca elevii să îşi achiziţioneze un sistem IT în condiţii financiare avantajoase”, a declarat Corneliu Cojocaru, director executiv al Direcţiei de Comunicare.Specificaţii
Sistem Ultra Select
Placă de bază: Socket 478
Procesor: Intel® Celeron® D 315 2,26 GHz
Memorie: 256 MB
HDD: 80GB
FDD: 3,5”
Unitate optică: CD ROM
Carcasă: ATX
Software: BitDefender Professional Ultra PRO Edition
Bonus: două CD-uri INTUITEXT cu lecţii interactive de Geografie (volumul 1) şi de Biologie (volumul 1); revistă go4it!.

Despre Ultra PRO Computers

Despre K Tech – Ultra PRO
K Tech – Ultra PRO este, conform ultimelor date furnizate de IDC EMEA PC Tracker, lider pe piaţa PC-urilor din România în anul 2005.
Astfel, K Tech – Ultra PRO ocupă primul loc în topul vendorilor de unităţi desktop sub brand propriu, cu un număr de 64.221 unităţi “Ultra” vândute şi o creştere de 35% comparativ cu anul 2004, deţinând o cotă de piaţă de 12,8%.
Grupul K Tech – Ultra PRO este una din cele mai importante prezenţe de pe piaţa românească de IT, desfăşurând activităţi atât în segmentul de retail cât şi în cel de distribuţie.
Activitatea de distribuţie a grupului, realizată prin K Tech Electronics, s-a desfăşurat în 2005 printr-un număr de aproximativ 1800 resell-eri, într-o creştere sensibilă faţă de anul precedent.
În anul 2005 grupul K Tech – Ultra PRO a obţinut o cifră de afaceri de 80 milioane dolari, în creştere cu 20,30% comparativ cu anul 2004.
În ultimii doi ani, grupul K Tech – Ultra PRO a dus o politică constantă de extindere a lanţului de magazine Ultra PRO Computers.
În luna decembrie 2005, lanţul de retail era alcătuit din 79 magazine, din care 24 în Bucureşti şi restul acoperind oraşele importante din ţară.
În 2003 a fost înfiinţată compania Ultra PRO Software. Specializată în soluţii software şi hardware integrate, aceasta pune la dispoziţia clienţilor săi o ofertă diversificată. Din aceasta, remarcăm sistemul de pontaj şi control acces ultraTracker, sistemul de supraveghere video ZSK şi platforme e-commerce. Ultra PRO Software este o companie flexibilă, capabilă să creeze aplicaţii la cerere, conform specificaţiilor clienţilor săi.
Grupul K Tech – Ultra PRO este prezent nu doar pe piaţa IT, asumându-şi angajamente în sprijinirea generaţiei tinere şi foarte tinere – o componentă de bază pentru evoluţia viitoare a societăţii. Faptul s-a concretizat în participarea constantă la evenimente dedicate acestui segment de vârstă (Ado Expo, Festivalul îngheţatei, Baby Expo, concursul Piticot pentru preşcolari etc.) sau în promoţii speciale în anumite perioade ale anului.
Site web: www.ultrapro.ro

Dana Colceag
PR Manager

danacolceag@ktech.ro
+4 0729.168.467
+4 031.403.90.14

www.ultrapro.ro