Marire Buze cu Acid Hialuronic Juvederm

BUCURESTI - 4 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Marire Buze cu Juvederm Acid Hialuronic . Cel mai bun pret pentru Marire Buze din Bucuresti !

Marire Buze Bucuresti Juvederm

Marire Buze Bucuresti Juvederm

Buzele pline au fost asociate cu tineretea si frumusetea de sute de ani, in mai toate culturile, au fost cautate dintotdeauna, indiferent de varsta si sunt considerate un semn de tinerete si un standard de senzualitate.

Acidul Hialuronic este o substanta naturala ce se gaseste in mod normal in organismul nostru. Are proprietatea de a absorbi apa "ca un burete", ducand la marirea volumului zonei unde este injectat.

Daca va doriti un zambet mai atragator, tratamentul cu Acid Hialuronic JUVEDERM ULTRA pentru Modelarea si Marirea Buzelor poate fi solutia ideala pentru dumneavoastra. 

Indicatii:

- conturul buzelor
- marirea volumului buzelor
- ridicarea comisurii bucale (coltul gurii) ce inlatura aspectul trist

Este un produs care contine in compozitia sa anestezic, ceea ce face ca tratamentul sa fie confortabil si pentru cele mai sensibile persoane.

Gama de produse injectabile Juvederm Ultra, datorita calitatii exceptionale si a durabilitatii, se adreseaza unui segment exclusivist de pacienti. Acesta substanta ofera rezultate spectaculoase si o textura moale a buzelor incat, rezultatul sa fie unul foarte natural.

Gama JUVEDERM ULTRA contine si acid hialuronic special conceput pentru tratamentul ridurilor faciale, pentru refacerea conturului fetei, modelarea pometilor. 

In clinica noastra utilizam cu rezultate exceptionale aceste produse.

Afla mai multe: http://www.ultraestetic.ro/buze.html

Despre UltraEstetic

UltraEstetic.ro
Sos. Panduri nr 5, Bucuresti
Telefon: 0720.790.098
Email: info@UltraEstetic.ro
Website: http://www.UltraEstetic.ro