Tratament cearcane cu acid hialuronic

BUCURESTI - 23 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Acidul hialuronic este prezent în mod normal în organismul nostru. Are rolul de a menţine un nivel corespunzător de hidratare la nivelul plielii, de aceea este supranumit „burete molecular” datorita capacitatii sale foarte mare de hidratare. In presa este supranumit „fantana tineretii”.

Tratament Cearcane cu Acid Hialuronic

Tratament Cearcane cu Acid Hialuronic

Pielea din zona de sub ochi este foarte sensibila si fragila, fiind vizibile cu usurinta semnele de oboseala si de imbatranire. Lipsa de volum apare de la coltul interior al ochilor, se intinde pe contur, ceea ce confera un aspect trist si obosit.

Aparitia cearcanelor poate fi cauzata de oboseala, microcirculatie deficitara, genetic, dar, si cu trecerea timpului pielea pierde din fermitate, musculatura se atrofiaza, tesutul adipos se diminueaza, ceea ce duce la pierderea volumului in diverse zone faciale cum ar fi cearcanele, apar depresiuni cutanate, zona infraorbitala devine adancita, pigmentata, ce arata un aspect trist, obosit, imbatranit.

Tratamentul de umplere a cearcanelor cu Acid Hialuronic este unul din cele mai bune tratamente pentru a reface volumul, a conferi luminozitete pielii de sub ochi.r,produs cu AHialuronic special creat pentru zona sensibila a cearcanelor, cu o compozitie uni\ca si complementara.

Efectele Tratamentului de umplere a cearcanelor cu Acid Hialuronic  continua sa actioneze mult timp dupa aplicare (aproximativ un an) furnizarand pielii aminoacizi, antioxidanti, minerale si vitamine pentru rezultate maxime pe termen lung.

Indicat pentru tratamentul zonei cearcanelor:

- santul lacrimal

- santul palpebromalar

- santul palpebral

- santul mediojugal

Rezultatele arata volumul cearcanelor refacut, inlaturarea aspectului trist, obosit, pielea devine luminoasa, intinerita, pentru mult timp (pana la un an). In cazul ridurilor perioculare si periorale se obtine netezirea vizibila a ridurilor conferind un puternic efect de intinerire.tim

În cadrul Clinicii UltraEstetic oferim acest  tratament,  medicii specialisti utilizeaza tehnici injectabile de ultima ora, nedureroase,  produse de top in lume ce confera un rezultat natural, la preturi promotionale .

Despre UltraEstetic

UltraEstetic.ro
Sos. Panduri nr 5, Bucuresti
Telefon: 0720.790.098
Email: info@UltraEstetic.ro
Website: http://www.UltraEstetic.ro