umid    

Comunicate de presa si evenimente pe tema umid

 • umid. Lansarea marcilor Becker, Vuzix, i-mate, Oxygen si UMID - LCP New Systems

  umid

  Bucuresti - 15 May 2009

  Comunicat de LCP New Systems

  În cadrul conferinţei de presă ce a avut loc în data de 14 mai la LITEXCO ŞTIRBEI CENTER în Bucureşti, LCP NEW Systems a prezentat cele mai noi produse din portofoliul companiei, unele dintre ele în premieră în România. Noutăţile aparţi ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre umid

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul umid.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la umid. Informatiile despre umid cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul umid, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la umid, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.