Arena Ursilor deschide preselectia de proiecte

Brasov - 6 aprilie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Finante / Contabilitate, IT&C, Internet

Aflat la cea de-a patra editie, concursul antreprenoriat pentru proiecte online « Arena Ursilor » anunta deschiderea recrutarii de proiecte pentru finala ce va avea loc la Brasov, in data de 8 iunie 2012. Depune un mic plan de afaceri la evaluare@arenaursilor.ro si poti trai una din cele mai interesante experiente !

Ursul de Serviciu

Ursul de Serviciu

 Am avut in 3 ani peste 50 de proiecte in concurs, unele au primit finantari substantiale, ale au primit doar suport, insa per ansamblu toata lumea a castigat, fiind, dupa spusele participantilor, cea mai "cool" experienta care au avut-o in Romania in concursuri de acest gen.  

Claudiu Gamulescu, Mentor si Organizator

Arena Ursilor este un eveniment care se va desfasura in mai multe etape, in care concurentii vor primi acompaniament si ghidare, mentorship si asistenta in elaborarea planurilor de afaceri si a previziunilor financiare, indrumare in modul in care vor tine prezentarile, consiliere pentru a obtine mai multe rezultate de la ideile lor. Evenimentul contine o preselectie de proiecte, de unde, in urma jurizarii vor fi alese cele 10 finaliste, cu care se va lucra pentru prezentarea lor optima in cadrul concursului final, desfasurat pe 8 iunie 2012 la Brasov, in cadrul Festivalului de Internet.

Preselectia proiectelor se face pana pe data de 4 mai, iar concurentii trebuie sa transmita prin email numele proiectului lor, motivand aplicabilitatea sa. Criteriile prin care acestea vor fi luate in considerare sunt argumentarea a trei elemente 1) ce iti propui cu acest proiect, 2) care sunt criteriile si masura succesului si 3) care sunt riscurile si cum le controlezi. Un plan de afaceri succint si un model financiar simplu va duce ideea la evaluarea completa de catre un juriu format din 12 persoane, antreprenori cu peste 5 ani de experienta in afaceri online.

Cele 10 proiecte alese pe data de 18 mai sunt calificate in concursul final, si timp de trei saptamani vor primi support pentru a se pregati cat mai bine. In data de 8 iunie concurentii vor primi un loc la  standul numit « StartUps » in cadrul expozitiei de internet InternetExpo, desfasurata la Aula Universitatii Brasov, pentru confruntarea cu publicul, vor avea sase runde de 15 minute fata in fata cu mentorii si doar 3 minute sa convinga un juriu de « Ursi Investitori » ca merita sa isi puna banii in afacerea lor.

Nu rata acest eveniment care iti poate aduce bani, experienta, perspective, prieteni noi , in timp ce ai sansa sa lucrezi cu antreprenori interesanti din mediul online.  Mai multe detalii pe situl concursului www.arenaursilor.ro, unde puteti avea informatii si depre proiectele din anii anteriori.

Detalii mai multe la Gabriel Pioaru +40 744911351

Facebook: facebook.com/gabriel.pioaruTwitter : twitter.ro/pioaruLinkedIn : linkedin.com/in/gabrielpioaruSkype : gabriel.pioaru

Despre Underclick.ro

Europe Internet Invest ( http://internetinvest.ro/) dezvolta programe de investitii in afaceri, inventii, prototipuri, idei care au puternice componente online. EII investeste in dezvoltarea ideilor inovatoare si face legatura intre afacerile online din Europa. Scopul principal este realizarea legaturii cu investitori din intreaga lume. Exista oportunitati si Europe Internet Invest le valorifica. Incepe sa construiesti acum pentru viitor !