16 pentru Internet

Brasov - 30 aprilie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Social, Tehnologie, Internet

In cadrul evenimentului Online Business Forum (editia a 9-a), desfasurat la Brasov sub tutela Festivalului de Internet, veti avea placerea sa intalniti direct 16 speakeri cu experienta care vor completa cunostintele care le aveti in domeniile instrumentelor de afaceri folosite online, social media sau internationalizarea afacerilor pe Internet. Astazi este ultima zi de pre-inregistrare cu 40% discount, prelungita exceptional cu data de 1 Mai pentru a fi alaturi de voi in aceasta sarbatoare.

Online Business Forum IX

Online Business Forum IX

 Va asteptam la Online Business Forum, unul din evenimentele importante in peisajul afacerilor digitale din Romania, vineri 8 iunie 2012. 

Organizatorii

Ajuns in prag de editie aniversara, Online Business Forum, OBF pe scurt, va invita la Brasov pentru o zi deosebita. Inregistrarea se face la http://register.obf.ro/

Ionut Andrei, Marius Ghenea, Bogdan Manolea, Liviu Taloi, Doru Panaitescu, Anca Petrescu, Ciprian Stavar, Sebastian Vaduva, Gabriel Boaca, Dorin Boerescu, Mugur Frunzetti, Ioana Anescu, Ionel Naftanaila, Claudiu Gamulescu, Ionut Tata, Laurentiu Pop sunt cei care vor tine conferinte de cate 30 minute , intr-un maraton de 8 ore desfasurat in Aula Universitatii Transilvania Brasov vineri, in data de 8 iunie 2012.


Se vor prezenta noutati din industria online si mobila, tendinte si uzante in comportamentul actual al utilizatorilor, cu exemple din Romania si Europa, se vor analiza posibilitatile in care firmele romanesti care folosesc internetul pot ataca piata interna si internationala, se vor calcula indicatori si vom stabili performanta in analiza lor. In cateva cuvinte, se va acoperi un spectru larg in ce priveste afacerile pe internet, un curs intensiv care, dupa cum speram in fiecare an, va contribui major la ameliorarea activitatii companiilor. 


Antreprenori, cadre in companii, intreprinzatori sau angajati, studenti sau detinatori de proiecte, toata lumea este asteptata pentru zilele de 7 si 8 iunie 2012, zilele de afaceri la Brasov Internet Festival. Conferinta "Online Business Forum" va propune 5 motive pentru care ar trebui sa veniti :

(1) Intr-o singura zi obtineti know-how intensiv de o calitate deosebit de buna (2) Este un bun prilej de networking, care va fi incurajat de organizatori (3) Conferinta se desfasoara in paralel cu Internet Expo, un motiv in plus pentru oportunitati (4) Atmosfera este relaxata, favorizand cunoasterea si relationarea (5) Faciliteaza accesul la petrecerea netFiesta, care va incheia seara.


Pretul biletelor este de 250 RON, in care se asigura si catering, cu exceptia zilelor de 30 Aprilie si 1 Mai cand pretul este redus cu 40%. 


Pentru acces facil puteti contacta si partenerii evenimentului : Europe Internet Invest, Underclick.ro, Iceberg, Fundatia Post-Privatizare, Netopia, Kubu, Universitatea Transilvania, Primaria Brasov, Juniro Chamber International Brasov & Romania, 2Parale, ARMO, Venture Connect, Camera de Comert si Industrie Brasov, Librariile Okian, Digital 4, 24 Fun, Iubesc Brasovul!, Comunicatedepresa.ro, Transilvania Express, Radio TEX, Abe Events, Bursa de Reclama, Radio Romania Actualitati, How 2 Web, ARIES, Rocad, Newsman, Ziare.com, Mail Agent, Floria, Geek Meet, Startup Weekend, Stiridebine, Business Live, Newsbv si multi altii. 

Despre Underclick.ro

--
Claudiu Gamulescu
+33 666261713
Europe Internet Invest | www.internetinvest.fr

Facebook : www.facebook.com/claudiu.gamulescu
Twitter : www.twitter.ro/gamulescu
LinkedIn : http://www.linkedin.com/in/claudiugamulescu
Skype : claudiu.gamulescu

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/underclick-ro1/16-pentru-internet